Leer meer dan alleen Eerste Hulp verlenen tijdens een BHV cursus

Heeft u al BHV’ers in dienst? De kans is groot, want deze zijn namelijk verplicht, maar heeft u er wel voldoende? En wist u dat een BHV’er niet alleen Eerste Hulp kan verlenen. Een BHV cursus omvat meer dan alleen dat. Wist u bijvoorbeeld dat uw werknemers tijdens zo’n cursus ook leren om een pand te ontruimen in geval van nood? Of een beginnende brand leren bestrijden? Kies daarom voor BHV Zuid-Holland. Uw werknemers volgen een BHV cursus die gegeven wordt door instructeurs met ervaring bij de ambulance en de brandweer, zodat u zeker weet dat uw medewerkers de technieken leren om te handelen in noodsituaties.

Een BHV cursus op maat volg je bij de specialist

Niet elk bedrijf is hetzelfde. De een werkt met grote machines, de ander met klanten die naar de winkel komen en weer andere werken met gevaarlijke stoffen. Het is daarom belangrijk om een BHV cursus te volgen bij een specialist die diverse BHV cursussen aanbiedt die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Een BHV cursus door instructeurs met ervaring bij de ambulance en brandweer

U wilt uw medewerkers een BHV cursus laten volgen, omdat u op het moment niemand in dienst heeft met een BHV diploma. Of u wilt ze een cursus laten volgen omdat uw bedrijf is gegroeid en er niet meer te allen tijde een BHV’er aanwezig kan zijn? Dan is het volgen van een BHV cursus gegeven door ervaren instructeurs een uitstekende optie. De instructeurs van BHV Zuid-Holland hebben allemaal ervaring bij de brandweer of ambulance. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de situaties die worden nagebootst ook écht kunnen gebeuren. Met een BHV cursus van BHV Zuid-Holland zijn uw medewerkers te allen tijde goed voorbereid op noodsituaties.