Gaat u scheiden? Dé mediator bij scheidingen in de omgeving Oosterhout helpt u

De kogel is door de kerk: u gaat scheiden. Er verandert dan veel in uw leven. Er moeten veel afspraken worden gemaakt. Bij het maken van deze afspraken krijgt u te maken met veel emoties, wat de gesprekken met uw toekomstige ex-partner niet gemakkelijker maakt. Daarom krijgt u bijstand van Zenon Scheidingsdesk gedurende het hele scheidingsproces. Samen met u worden alle zaken waarover afspraken gemaakt moeten worden op een rijtje gezet. Ook worden de consequenties van de gemaakte afspraken bekeken. Zo kunnen er op een goede manier afspraken worden gemaakt.

Verschillende soorten begeleiding van de mediator bij scheidingen in de omgeving van Oosterhout

De mediator in de regio Oosterhout begeleidt stellen die gaan scheiden op verschillende manieren. U kunt zo tot afspraken komen waarmee alle partijen kunnen leven. Dit kan bijvoorbeeld met ondersteuning van een mediator. Lukt het niet om in gesprek te gaan met uw toekomstige ex-partner? Dan is coaching van Zenon Scheidingsdesk wellicht een betere optie. Ook worden uw kinderen op een goede manier begeleid tijdens het scheidingsproces. Want ook voor uw kinderen is het een ingrijpende gebeurtenis als u en uw toekomstige ex-partner gaan scheiden. De mediator in de regio Oosterhout helpt u ook bij het opstellen van een alimentatieberekening en een ouderschapsplan, zodat alle afspraken zorgvuldig worden vastgelegd.

Wat doet een mediator gespecialiseerd in het afhandelen van scheidingen in de regio Oosterhout?

Een mediator van Zenon Scheidingsdesk bemiddelt tussen mensen die gaan scheiden en moeite hebben met de communicatie. U kunt dan niet alle oplossingen meer helder zien. Een mediator van de specialist uit de omgeving van Oosterhout helpt u bij het bedenken van deze oplossingen. Wanneer u en uw ex-partner zich kunnen vinden in de gemaakte afspraken, worden deze vastgelegd in een overeenkomst, zodat de gemaakte afspraken voor iedereen duidelijk zijn. Op deze manier komen u en uw partner tot goede afspraken, ondanks alle emoties.