Wasmachine reparatie service in Capelle aan den IJssel en tarieven

Wasmachine reparatie service in Capelle aan den IJssel en tarieven

We hebben een ervaren team van wasmachine reparatie Amsterdam, zodat we op korte termijn snel op uw reparatienoden kunnen inspelen, zelfs in het weekend. Onze werkkwaliteit en efficiëntie geven ons een voorsprong op andere reparerende bedrijven en dit is de reden voor ons lange succesverhaal.

Wij zorgen voor goed vakmanschap en hanteren een reparatiegarantie van 1 jaar om u gemoedsrust te bieden. Onze technici zullen u een kwitantie bezorgen en als er een probleem is in het gerepareerde onderdeel, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor herstelling onder onze garantieverzekering.

Wij voeren wasmachine reparaties uit aan alle merken wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten.

Reparatieproces bij witgoed reparatie in Capelle aan den IJssel

Bel, mail, sms, app ons of reserveer online om een afspraak in te plannen.

Na diagnose van het probleem zal de technicus de kosten van reparatie en reserveonderdelen die zijn vereist, aan u mededelen.

Na uw bevestiging van de prijs zal de reparatie worden uitgevoerd.

Na reparatie ontvangt u van de monteur een bewijs met alle gegevens.

Opmerking: We hebben de meeste reserveonderdelen bij ons, maar als sommige niet-reguliere reserveonderdelen moeten worden besteld bij onze leverancier, kan het een tijdje duren voordat de onderdelen worden geleverd. Wij bellen u zodra de onderdelen geleverd zijn voor een reparatie afspraak.

Onderzoekskosten en diagnosestelling bij wasmachine reparatie in Capelle aan den IJssel

We vragen een bedrag van 60 euro voor het diagnostisch bezoek, Indien het probleem binnen 10 minuten verholpen kan worden, dan betaalt u 10 euro extra, exclusief eventuele onderdelen.

Mocht er sprake zijn van een grotere reparatie, dan laat de monteur u eerst weten wat de kosten zullen zijn en indien u in dit geval besluit om te laten repareren, dan komen de onderzoekskosten te vervallen.

Indien u besluit om, na onderzoek, niet te laten repareren, dan bent u alleen het bedrag van 60 euro aan onderzoek verschuldigd.

Bel wasmachine reparatie in Capelle aan den IJssel voor een afspraak op 06-86360040.

https://witgoed-reparatie.net