De kapper in de Jordaan verft uw haar met diverse technieken

Heeft u vroeger ook ooit highlights gehad? Brede, blonde en verticale strepen? Maar bent u nu van plan om subtiele plukken toe te voegen aan uw bruine haar? Highlights geven een zomerse look aan ieder kapsel! Maar waar laat u deze het beste zetten? Haar verven met technieken als balayage en highlights zijn de specialiteiten van D01 salon, een kapper in Amsterdam West, oftewel de Jordaan. Deze specialisten weten precies welke kleur er perfect bij uw huid en haar past, om deze daarna precies naar wens toe te passen! Als u deze zomer voor blond(er) gaat, weet u waar u moet zijn!

Deze kapper in de Jordaan werkt alleen op afspraak voor een nog beter kapsel

Voor knippen, verven en stylen kunt u bij de kapper in Amsterdam West eenvoudig een afspraak maken. Dit heeft een bepaalde reden. Op die manier wordt er voor iedere klant, inclusief u, meer dan genoeg tijd genomen. Zo ontvangt u de aandacht die u verdient. Zijn er tijdens uw kappersbehandeling bijvoorbeeld nog zaken waar u vragen over heeft of behandelingen die extra tijd vergen? Dat is geen probleem. Deze unieke boetiek salon gelooft dat wanneer er tijd wordt genomen voor iedere klant, ‘bad-hair-days’ tot het verleden behoren. Een goed, nieuw aangemeten kapsel of haarkleur heeft pas het gewenste resultaat wanneer deze op maat gemaakt is voor de persoon. Daar zorgen de specialisten van de kapper D01 Salon in de Jordaan wel voor!

Altijd een unieke look bij deze kapper in de Jordaan

U wilt een nieuw kapsel, maar dit moet wel een kapsel zijn die uniek is. U wilt iets dat anderen niet hebben. Dat zou nog wel eens een uitdaging kunnen zijn. Maar niet als het ligt aan de unieke aanpak bij D01 Salon, een kapper in Amsterdam West. Deze kapper op loopafstand van het centrum werkt met meerdere kappers. Zo weet u zeker dat iedere kapper in deze salon in de Jordaan u kan voorzien van een excentrieke en unieke look! Niet alleen het knippen van haar, maar ook verven en stylen zijn allemaal mogelijk. Hierbij gaan de specialisten van D01 salon met jou de samenwerking aan, om de perfecte coupe te bereiken.