U krijgt altijd zorg op maat als u bij de huisarts in Eindhoven langsgaat

Gaat u bij de huisarts in Eindhoven langs, dan weet u zeker dat u passende zorg krijgt. En dat is belangrijk, want ieder mens is anders. Daarom verdient iedereen zorg die speciaal op hem of haar is afgestemd. Het is dan ook belangrijk dat uw huisarts, werkzaam in de omgeving van Eindhoven, daar uitstekend rekening mee houdt. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

Meld u online aan als nieuwe cliënt bij de huisarts in Eindhoven

Woont u nog maar net in Eindhoven? Of de omgeving hiervan? Het is dan tijd dat u ook een nieuwe huisarts in deze omgeving gaat zoeken. Het is begrijpelijk dat u hier niet al te veel tijd aan wilt bestelen. Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Denk bijvoorbeeld aan praktische gegevens als uw naam, geboortedatum en adres, maar ook aan de naam van uw verzekeraar en de naam van uw huidige huisarts. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Zoekt u naar een nieuwe huisarts in of nabij Eindhoven? Het is in dat geval logisch dat u zich bij voorkeur aanmeldt bij een praktijk waar ze een breed pakket aan eerstelijns zorg aanbieden. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.