Topproducten van Mango Mobility

Bent u op zoek naar een stijlvolle, innovatieve én betaalbare e-bike van een A-merk? Bij de Mando Footloose zijn prijs en kwaliteit in eerlijke verhouding. Deze elektrische fiets heeft geen ketting. In het frame van de Mando Footloose zit een duurzame lithiumaccu verwerkt en die zorgt voor de benodigde energie. De vormgeving is bijzonder elegant. U kunt op deze moderne fiets circa 60 kilometer afleggen.

Bij de Mando Footloose wordt een LCD-computermodule geleverd die aan het stuur is bevestigd. U kunt hierop onder meer snelheid en vermogen bijhouden. Ook krijgt u via het scherm gezondheidstips en informatie over het onderhoud van de fiets. Haalt u de module eraf dan is de fiets niet meer te gebruiken, oftewel de computer dient tevens als beveiliging. Op een Mando is het bijzonder ontspannen fietsen. U heeft onder meer de keuze uit een wit en een groen model. Natuurlijk bent u van harte welkom in de winkel om de e-bike te bekijken en een proefritje te maken.

Stromer Utrecht

Op een Stromer Utrecht verkennen, dat is een goed idee! Als het om e-bikes gaat, is Stromer een toonaangevende naam. Het zijn sportieve fietsen die er hip uitzien. Er zijn meerdere modellen leverbaar. We geven een voorbeeld zodat u een indruk krijgt van deze aantrekkelijke fietsen. De grijze Stromer ST2 S heeft zowel voor als achter hydraulische schijfremmen en een Shimano derailleur inclusief 11 versnellingen.

De capaciteit van de accu is zeer krachtig; u kunt op deze ebike zeker 150 kilometer rijden. De topsnelheid van de Stromer ST2 S is 45 kilometer per uur. Stromers zijn er ook in de kleuren wit, oranje, zwart en groen. Op mangomobility.nl vindt u afbeeldingen van alle fietsen met een uitgebreide beschrijving en specificaties. We hopen dat u snel een elektrische fiets vindt die bij u past. Voor antwoord op uw vragen, tips en advies kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit is het telefoonnummer: 0800 2002. Mails kunnen gestuurd worden naar info @ mangomobility. nl.

https://www.mangomobility.nl/