Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Overweegt u een borstvergroting?

Door middel van een borstvergroting kunt u uw boezem voller en steviger laten maken. Binnen de plastische chirurgie is het de meest bekende operatie, en veel vrouwen kiezen ervoor om die te laten uitvoeren. Soms is de reden puur cosmetisch: grotere of mooiere borsten geven meer zelfvertrouwen. Maar een borstvergroting kan ook worden uitgevoerd als de eigen borst is weggehaald, bijvoorbeeld na borstkanker. Wilt u een borstvergroting in Antwerpen of omgeving laten uitvoeren? Hier vindt u meer informatie over de ingreep.

Voor een borstvergroting gaat u naar een erkende kliniek

Een borstvergroting is misschien veel voorkomend, het is nog steeds een vrij ingrijpende operatie. U wilt er dan ook zeker van zijn dat u kiest voor een erkende kliniek, waar specialisten werken. Bij Mediclinic wordt veel aandacht besteedt aan hygiëne en aan het aanpassen van de prothese aan uw wensen en eisen.

Implantaten op maat gemaakt

Tijdens de ingreep worden siliconen implantaten onder of tussen het spierweefsel geplaatst. Een expert kan, in overleg met u, precies het resultaat behalen dat u wilt hebben. De meeste vrouwen kiezen voor een subtiele en natuurlijke borst. Dan is het van belang dat er goed gekeken en gemeten wordt, voordat de operatie kan worden uitgevoerd.

Zo min mogelijk risico op infectie

Zoals bij iedere operatie is ook bij een borstvergroting in Antwerpen een risico op infectie. Dat kan alleen voorkomen worden als de behandeling in een steriele ruimte wordt uitgevoerd. Als u een borstvergroting in Antwerpen of omgeving overweegt, doet u er goed aan om te kiezen voor een erkende en gerenommeerde kliniek. Op die manier houdt u het risico op complicaties zo klein mogelijk.

Maak een afspraak met een specialist

Wie nadenkt over een borstvergroting in Antwerpen doet er verstandig aan om een afspraak te maken met een plastisch chirurg. Samen met u kan hij de procedure doorspreken en u attenderen op eventuele risico’s die u loopt.

Gerelateerde artikelen

Een professionele kliniek voor de behandeling van huidkanker en spataderen

De kapper in Tilburg die persoonlijk en professioneel is

Een frisse look met een fillerbehandeling