Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Effectieve oosterse behandelwijzen: behandeling van hernia zonder operatie

Zoekt u naar een behandeling van hernia zonder operatie? Dan zou u baat kunnen hebben bij Shiatsu therapie. Voor deze therapie kunt u terecht bij gecertificeerd Shiatsu therapeut Maria van der Sar. Zij werkt in haar praktijk in Tilburg met Oosterse wijzen van behandeling die de energiebanen in het lichaam terug in balans brengen en zo bijdragen aan het herstel van diverse lichamelijke klachten, een betere conditie en een groter lichamelijk bewustzijn. Deze Shiatsu therapeut kan u helpen met de behandeling van hernia zonder operatie, maar ook met herstel na chemo en bestraling, of bij onder andere nekklachten, migraineklachten en stressklachten.

Shiatsu therapie en de behandeling van een hernia zonder operatie

De behandeling van hernia is ook zonder operatie heel effectief uit te voeren. De energiebanen in ons lichaam, oftewel meridianen, dragen gezamenlijk bij aan het welzijn van lichaam en psyche. Wanneer deze energiebanen onderbroken worden, te weinig energie bevatten of uit evenwicht zijn kan dit zich uiten in diverse gezondheidsklachten. Tijdens Shiatsu therapie wordt door middel van drukpunten de energiedoorstroming in uw lichaam terug in balans gebracht. U ervaart tijdens deze behandeling niet of nauwelijks pijn: alleen met behulp van de handen en de vingers wordt er door de therapeut druk uitgeoefend op specifieke punten op het lichaam. Een Shiatsu behandeling resulteert in een ontspannen gevoel en een toename van uw energie. Op deze manier helpt de drukpunttherapie zeer goed bij het herstel van rugklachten en kunnen de pijnklachten van hernia volledig verdwijnen.

Shiatsu behandelingen bij herstel na chemo en bestraling

Door dezelfde druktherapie kan ook het herstel na chemo en bestraling gestimuleerd worden. Na chemo of bestraling volgt vaak een gevoel van algehele malaise waarbij misselijkheid en een gebrek aan energie een grote rol spelen. Bij Shiatsu-therapie wordt de energiedoorstroming in de meridianen hersteld en opnieuw in balans gebracht. Dit heeft een positief effect op het herstel na chemo en bestraling. Er komt energie vrij en u zult zich ontspannen voelen na een behandeling. Daarbij kunnen Shiatsu behandelingen bij de praktijk van Maria van der Sar bijdragen aan het hervinden van vertrouwen in het lichaam zelf.