Duurzame haarverzorging met Aveda producten

Verenigingberk

Als u natuurlijke haarverzorgingsproducten zoekt, die ook nog eens van uitstekende kwaliteit zijn, komt u ongetwijfeld uit bij Aveda producten. Dit zijn shampoos, conditioners en stylingproducten die uitsluitend bestaan uit natuurlijke materialen op basis van planten- en bloemenextracten. Ze bevatten geen siliconen, zijn dierproefvrij en belasten het milieu zo min mogelijk. De Aveda producten worden gebruikt in professionele salons, maar zijn ook te bestellen om thuis te gebruiken. In de webshop van La Ligne vindt u een uitgebreid assortiment Aveda producten voor ieder haartype. Zo zijn er producten voor droog en beschadigd haar, voor krullend haar en voor gekleurd of grijs haar.

Groene verzorging

Met Aveda producten verzorgt u uw haren op een duurzame manier en draagt u bij aan de zorg voor de natuur. Er zijn shampoos voor alle haarstructuren, die uw kapsel vitaliseren en verzorgen. Voor extra voeding gebruikt u een conditioner of haarmasker dat u niet altijd hoeft uit te spoelen, zodat uw haar langdurig verzorgd wordt. Als extra onderdeel van uw routine kunt ook een haarmasker gebruiken voor extra intensieve voeding. Al deze producten hebben een fijne textuur en een heerlijke, luxe geur. La Ligne gebruikt de Aveda producten in de salons in Hardinxveld en Gorinchem, maar wil u graag de mogelijkheid bieden hier thuis ook van te genieten.

Bestellen en genieten

Bestel uw Aveda producten gemakkelijk online en laat ze lekker thuisbezorgen. In de webshop van La Ligne vindt u snel en eenvoudig de producten die u zoekt. U kunt betalen via iDEAL en uw bestelling gratis laten afleveren. Bovendien profiteert u van een leuke korting bij een bestelling vanaf twee producten. De Aveda producten passen helemaal bij de filosofie van La Ligne Coiffures. Verzorging en styling van uw haar met producten van topniveau en tegelijk bijdragen aan een betere natuur en leefomgeving. Daarom wordt er gewerkt met eerlijke haarverzorgingsproducten en kunt u deze ook bestellen voor thuis.

https://www.laligne.nl