Vereniging berk
Image default
Dieren

De dierenkliniek in Den Haag met zeer ruime openingstijden

Wanneer u een huisdier heeft, heeft deze veel zorg en aandacht nodig. Het is soms lastig om dit in te plannen in uw dagelijks leven. U moet de hond uitlaten, de kattenbak verschonen en zorgen voor iets te eten voor uw trouwe viervoeter. Al deze taken kosten veel tijd. Het voordeel van dit soort taken is wel dat u zelf kunt bepalen wanneer u deze taken uitvoert. Dat geldt niet voor alle zorgtaken die u voor uw huisdier heeft. Wanneer u naar een dierenarts of dierenkliniek in Den Haag moet met uw huisdier, moet u dit vaak doen onder werktijd of wanneer u eigenlijk andere verplichtingen heeft. Gelukkig heeft dierenkliniek Wateringse Veld hier een oplossing voor. Deze dierenkliniek in Den Haag heeft namelijk zeer ruime openingstijden. De praktijk van deze dierenarts in Den Haag is namelijk iedere werkdag geopend van 8:30 uur tot 19:00 uur, zodat u bijvoorbeeld ook na werktijd terecht kunt. Heeft uw huisdier acuut hulp nodig? Natuurlijk kunt u voor spoedgevallen direct terecht.

Wat gebeurt er bij een opname van uw huisdier?

Vooral in ernstige gevallen is er soms een opname van uw huisdier bij de dierenkliniek in Den Haag nodig. Uw huisdier kan dan extra intensief in de gaten worden gehouden en er wordt voor gezorgd dat hij of zij continu de aandacht krijgt van verschillende specialisten, zodat uw huisdier de beste behandeling krijgt. Hierbij maken de specialisten van deze dierenarts in Den Haag het verblijf in de dierenkliniek zo prettig mogelijk. Ze zorgen voor een huiselijke sfeer en geven u tips om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wist u bijvoorbeeld dat u uw huisdier het best iets kan meegeven waar uw geur aan hangt? Zo zal uw huisdier zich sneller op zijn of haar gemak voelen bij Dierenkliniek Wateringse Veld in Den Haag.

Een goede nazorg

Als gespecialiseerde dierenarts in Den Haag levert deze dierenkliniek ook een goede nazorg. Als uw huisdier bij Dierenkliniek Wateringse Veld is geopereerd, wordt uw trouwe viervoeter goed in de gaten gehouden, totdat hij of zij goed is bijgekomen van de narcose. Soms duurt dit wat langer, en dan adviseren we om uw huisdier nog een nachtje over te laten blijven. Ook ’s nachts wordt uw huisdier goed in de gaten gehouden.

https://www.dierenkliniekwv.nl/