Vereniging berk
Image default
Zorg

Trivers biedt zorg aan voor kinderen met leerproblemen

Woont u in de buurt van Breda, Roosendaal of Zevenbergen en bent u op zoek naar zorg voor kinderen met leerproblemen? Trivers heeft zorgcentra in deze locaties, waar de medewerkers zich specifiek richten op kinderen en jeugd tussen de zes en achttien jaar. Heeft u een kind die onder deze leeftijdsgroep valt en die hulp nodig heeft bij leerproblemen, dan helpen de medewerkers u graag. Deze medewerkers zijn specialisten die aangesloten zijn bij beroepsverenigingen. Deze beroepsverenigingen hebben een beroepscode en klachtenregeling. U kunt dus op deze specialisten vertrouwen.

Wat doet Trivers?

Trivers is een zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie. De specialisten bieden onderzoek en behandeling aan voor kinderen met diverse problemen. Het kan om kinderen met leerproblemen gaan, maar ook voor sociaal-emotionele problemen of gedragsstoornissen kunt u naar Trivers. Met dit brede zorgaanbod weet u zeker dat uw kind geholpen kan worden. De specialisten van Trivers vinden vertrouwen erg belangrijk en gaan daarom zorgvuldig om met uw kind en uw informatie. Voor elk verschillend leerprobleem is er een specialist die hier veel over weet. Of uw kind nou dyslexie, dyscalculie of spellingsproblemen heeft, hij of zij krijgt de hulp die nodig is.  

Wat is uw rol?

Als ouder speelt u natuurlijk een grote rol in het leven van uw kind. Om inzicht te krijgen in de behandeling van uw kind gaan de specialisten van Trivers graag met u in gesprek. U kunt hen meer vertellen over uw kind en ook informatie krijgen over het onderzoek en de behandeling. Zo blijft u op de hoogte. De specialist geeft u ook graag tips over hoe u zelf het beste met de leerproblemen van uw kind om kunt gaan. Als u uw kind ook vanuit huis kunt steunen, dan helpt dat enorm. Met de steun van zowel Trivers als hun ouders gaat het kinderen met leerproblemen makkelijker af op school. 

https://trivers.nl/

Gerelateerde artikelen

Zorgboerderij in de buurt van Dordrecht: dagbesteding op het platteland

Thuiszorgartikelen als kussens en loophulpmiddelen bestelt u bij deze specialist

Een toiletstoel biedt mogelijkheden aan u en uw naasten