Vereniging berk
Image default
Eten en drinken

Fruitmand bezorgen: verras iemand met een gezond geschenk

Met een fruitmand gevuld met heerlijk verse producten kun je iemand op gezonde wijze verrassen. Stuur bijvoorbeeld een fruitbox ter ere van de geboorte van een dochter of zoon of maak je geliefde blij met een geschenk boordevol vitamines. Ook om iemand beterschap te wensen of om aan iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt kun je een fruitmand laten bezorgen. Bij Topfruit.nl kun je voor heel diverse gelegenheden fruitmanden samenstellen. Je bestelt jouw gekozen variant eenvoudig online en kunt ervoor kiezen deze direct te betalen of na de bezorging van jouw geschenk.

Wat valt er allemaal te kiezen?

Bij Topfruit.nl vind je fruitmanden in diverse groottes en samenstellingen. Met de klassieke fruitbox zit je altijd goed. Deze mand is gevuld met fruit en lekkere fles sap. Wil je iets toevoegen aan de mand, dan kies je voor een variant aangevuld met een fles wijn, fles champagne, knuffelbeer, tijdschriften of bijvoorbeeld nootjes of snoepgoed. Eveneens kun je bij dit bedrijf kiezen voor een mand die naast het gebruikelijke fruit ook exotische fruitsoorten bevat. Of je kiest ervoor een biologische fruitmand te laten bezorgen, een goede zet voor het milieu.

Jouw bestelling plaatsen

Kies je ervoor een gezonde fruitmand te laten bezorgen door Topfruit.nl, dan bestel je jouw gekozen variant gemakkelijk online. Tijdens het bestelproces kun je een kaartje toevoegen met een persoonlijk berichtje. Je kunt meteen online betalen maar het is ook mogelijk achteraf de betaling te voldoen. Jouw bestelling kan vervolgens in de meeste gevallen binnen 24 uur bezorgd worden. De precieze bezorgdatum hangt af van jouw bestelmoment. Bestellingen die op maandag tot en met donderdag voor 20.00 uur gedaan zijn kunnen de volgende dag bezorgd worden. Bestel je de fruitbox op vrijdag voor 17.00 uur dan geldt dit eveneens. Het bezorgen van een fruitmand die besteld is op zaterdag voor 17.00 uur, vindt plaats op maandag.

Gerelateerde artikelen

Kerntemperatuurmeters vergelijken

Kant en klare sport- en fitnessmaaltijden

Een onvergetelijk kinderfeestje dankzij catering en kookcursus Nijmegen