Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

Schoner dan een schoon geweten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u van op aan kunt. Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Enschede en omstreken in de regio Enschede en zijn een uitstekend schoonmaakbedrijf. Bent u op zoek naar een goede cleansing van uw huis, kantoorruimte, bedrijfspand of wat dan ook? Dan bent u bij ons aan het goede adres, wij maken niet alleen uw ruimte schoon maar doen dit op een uiterst professionele wijze waar u zeker tevreden mee zult zijn. 

Schoonmaak niet alleen voor het voorjaar

De meeste mensen maken alleen in de lente schoon. De zogenoemde voorjaarsschoonmaak, dat is niet waar wij bij ons Schoonmaakbedrijf in Enschede in geloven. Bij dit schoonmaakbedrijf in Enschede geloven wij in schoonheid het hele jaar door. Of u nu in de hete zomer toe bent aan een gehele schoonmaak of in de winter, wij schrikken hier niet voor terug. Door ons flexibele en sterke team van professionals zijn wij het hele jaar door beschikbaar als schoonmaak bedrijf Enschede. Wij pakken het vuil aan en geven u daarnaast op maat gemaakt advies van professionals over het onderhoud van een schone ruimte, uiteraard alleen als u daar behoefte aan heeft. Wij hebben jarenlang ervaring met grote bedrijfspanden en spitsen ons de laatste jaren wat meer toe op de huiselijke sferen, aangezien dit een andere sensitiviteit vereist luisteren we altijd met een groot oor naar uw wensen en behoeftes. 

Een schoon geweten

Ons schoonmaak bedrijf in Enschede probeert zo veel mogelijk te handelen naar ecologisch behoud van ons milieu. Steeds vaker kiezen wij er voor om afbreekbare, eco vriendelijke producten te gebruiken wanneer dat mogelijk is, niet alleen voor een vriendelijker milieu voor u en uw lichaam maar ook voor onze planeet. We moeten het immers doen met het zwevende stukje aarde wat we hebben.