Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Hardnekkige klachten laat u verhelpen door een fysiotherapeut in regio Kaatsheuvel

Heeft u last van hardnekkige pijn in uw spieren of gewrichten en komt u hier maar niet van af? Verstandig is om uw klachten dan te laten behandelen voordat het te laat is. Daarom doet u er goed aan om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut in de omgeving van Kaatsheuvel en Waalwijk. Fysio Loon op Zand is een praktijk die u graag van uw klachten verlost. Zij hebben vijf deskundige fysiotherapeuten in dienst die kennis hebben van uiteenlopende soorten pijn en daarom voor iedere situatie een geschikte oplossing hebben. Of u nu pijn wilt wegwerken die door het sporten is ontstaan, een revalidatietraject moet doorlopen naar aanleiding van een operatie of voor een andere reden behoefte heeft aan ondersteuning; deze experts staan voor u klaar.

Speciale behandelingen voor revalidatie na een IC-opname

Een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel en Waalwijk, biedt u een professionele behandeling bij diverse klachten. De professionals van deze praktijk beschikken bovendien over enkele specialisaties, zoals revalidatie na een opname op de intensive care. Een bezoek aan de intensive care kan namelijk zorgen voor zowel fysieke als mentale klachten. Dit soort klachten valt onder de verzamelnaam Post Intensive Care Syndroom (PICS). Deze praktijk in Loon op Zand helpt u hier stap voor stap van af door een behandelplan samen te stellen dat geheel afgestemd is op uw persoonlijke situatie. Hiervoor bieden zij u ondersteuning vanuit hun praktijk, maar deze specialisten komen ook graag bij u thuis langs.

Vul het online afspraakformulier in

Wilt u direct van uw klachten afkomen? Dan is het verstandig om direct een afspraak te maken met een ervaren fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, in de buurt van Kaatsheuvel. Zij zorgen vervolgens voor een traject op maat naar aanleiding van uw klachten. Vul het afspraakformulier op hun website in en u wordt spoedig geholpen. Indien u nog vragen heeft, kunt u het beste contact opnemen met hun medewerkers.