Vereniging berk
Image default
Zorg

Leer onder deskundige begeleiding meer openheid te creëren bij medische incidenten

Wist u dat het heel belangrijk is om openheid in uw communicatie te creëren wanneer u als zorgverlener te maken krijgt met medische incidenten bij uw patiënten? Door die open communicatie worden de verhoudingen tussen u en uw patiënt minder op scherp gezet. Hierdoor voorkomt u ook gerechtelijke procedures, bijvoorbeeld bij de geschillencommissie, tuchtcollege, civiele rechtbank of zelfs strafrechtbank. Helaas resulteren medische incidenten regelmatig in deze procedures, wat voor alle partijen veel leed veroorzaakt. U als zorgverlener heeft hierdoor al snel minder zekerheid over uw kunnen en zelfs een depressie is in deze gevallen geen uitzondering. Begin met leren over openheid in communicatie bij medische incidenten en wees voorbereid op allerlei ingewikkelde situaties.

Praktisch georiënteerde trainingen van ervaren coaches in het vakgebied

Waar kunt u meer te weten komen over openheid bij medische incidenten en wie helpt u dit in de praktijk toe te passen? Het antwoord is Compass Collegial Coach, gevestigd Amsterdam. Bij deze organisatie zijn ervaren en gediplomeerde coaches werkzaam die veel ervaring hebben in de zorg en de vele bijbehorende communicatietechnieken. Zij helpen u op een praktische manier en stap voor stap naar betere gespreksvaardigheden, waarbij openheid bij medische incidenten een van de speerpunten is. Door middel van videomateriaal evalueert u samen met de coaches verschillende veelvoorkomende en lastige situaties. Eventueel kunt u met professionele acteurs gesprekken oefenen, zodat u in de daadwerkelijke gevallen goed voorbereid bent.

Leer in groepsverband of kies voor individuele training

Bent u geïnteresseerd in een workshop van Compass Collegial Coach? Informeer dan zeker eens naar de mogelijkheden voor u. Ontdek hoe het programma van hun workshops u effectief verder kan helpen. Heeft u behoefte aan een nog persoonlijkere aanpak van uw probleem? Kies dan voor individuele coaching, waarbij er aandacht is voor u alleen en er precies ingespeeld kan worden op de situatie(s) waarin u verkeert.

https://www.compasscollegialcoach.nl/