Intensieve burn-out begeleiding voor jou of je werknemer

Verenigingberk

En burn-out is een vervelende kwestie. Je hebt een volledig opgebrand gevoel, je bent heel de dag door vermoeid en bovendien kan je er vergeetachtig van worden en is je concentratie ver te zoeken. Ben jij in een burn-out beland of merk je dat een van jouw werknemers last heeft van een burn-out? Grijp dan tijdig in door persoonlijke burn-out begeleiding te bieden. Hierdoor wordt er gewerkt aan een herstel en zorg je dat jij of je werknemer niet langdurig ermee rondloopt.

Een deskundige partij die begeleiding op maat biedt

Kies voor de burn-out begeleiding van MYCS. Hiermee vergroot je namelijk de veerkracht van jouw werknemers en zo krijgen ze in een korte en intensieve tijd de nodige handvaten om zichzelf opnieuw goed te voelen.​ Er wordt gestart met een intakegesprek. Hierin ga jij of een van je werknemers met een specialist in gesprek. Daarin wordt gekeken hoe het komt dat er zoveel stress ervaren wordt en wat er het best tegen gedaan kan worden. Tevens wordt er aandacht besteed aan de preventie van een burn-out. De begeleiding vindt plaats in een intensieve periode van één maan waarin de focus wordt gelegd op het genereren van meer zelfkennis. Dit is namelijk cruciaal voor het bepalen van je grenzen.

Vraag een gesprek aan en ontdek de mogelijkheden

Heb je symptomen zoals besluiteloosheid, vermoeidheid of ervaar je angst- en paniekaanvallen?  Ben je erg besluiteloos, vermoeid of ervaar je angst- en paniekaanvallen? Ga in gesprek met MYCS en bekijk hoe zij jou kunnen bijstaan met burn-out begeleiding op maat. De begeleiding die zij bieden is altijd persoonlijk en doelgericht. Zij voorzien jou of je collega in een korte en intensieve tijd van de nodige handvaten om jezelf opnieuw goed te voelen.​ Neem telefonisch contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.