Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

De ervaren tuinarchitect voor uw tuin in Limburg

De tuinarchitect van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg schakelt u in voor tuinaanleg in de hele provincie Limburg. De groenspecialisten van dit hoveniersbedrijf pakken tuinen aan voor particulieren, overheidsinstellingen, woningverenigingen en bedrijven. Of u nu een tuinarchitect zoekt voor de tuinaanleg van uw woning in Limburg, of voor de borders van uw bedrijf, bij deze experts bent u in goede handen.

Uw tuin in virtual reality

Het is altijd spannend wanneer u een tuin laat ontwerpen. Komt het eindresultaat overeen met het gemaakte tuindesign? Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg heeft hier dé oplossing voor. Met de ‘360 VR Jack Hannen-App’ kunt u al door uw toekomstige tuin wandelen. Op deze manier weet u precies hoe uw tuin eruit zo komen te zien. Is er iets in uw tuin dat nog niet geheel naar wens is? Dan kan de tuinarchitect uit Limburg voordat de tuinaanleg is gestart nog alle wijzigingen doorvoeren die u voor ogen heeft. Op deze manier bent u ervan gegarandeerd dat de tuin die u voor ogen heeft werkelijkheid wordt.

Excellent vakmanschap

Wanneer u in zee gaat met dé tuinarchitect van Limburg, dan profiteert u van het beste vakmanschap in tuinaanleg. Deze hovenier neemt uw tuin onder handen met de beste machines, de meest gedreven medewerkers en de mooiste middelen. Of u nu een prachtig terras wilt met strakke tegels of een zwemvijver wilt laten aanleggen waar u in de zomer heerlijk baantjes in trekt, bij deze tuinspecialist kan het. Als de tuin eenmaal is aangelegd, dan kunt u nog steeds rekenen op de uitstekende diensten van deze specialisten in het vak. Voor het onderhoud van uw tuin zijn zij uw partner. Naast het snoeien van uw planten en het bemesten van uw gazon kunt u ook rekenen op speciale gladheidsbestrijding bij deze experts. Zo weet u zeker dat u niet uitglijdt in de winterse dagen wanneer het vriest.