Vereniging berk
Image default
Banen en opleidingen

Maak een stap in je carrière en vind een vacature voor tekenaar in Amsterdam

Wil je werken in onze prachtige hoofdstad als tekenaar? Dan vind je bij WR een vacature die bij je past. Ze bieden banen aan van ruim 1500 bedrijven door heel Nederland. Je kunt daar dus een vacature vinden voor tekenaar in Amsterdam, maar ook bijvoorbeeld in Utrecht. Weet je al precies waar je naar op zoek bent? Gebruik dan de handige zoekfilters om enkel de vacatures te zien die bij jouw wensen en eisen passen. Zo vind je snel een geschikte vacature en kun je aan de slag met een nieuwe baan!

Wat houdt een baan als tekenaar in?

Als tekenaar maak je technische tekeningen en afhankelijk van het bedrijf waar je werkt, voer je diverse werkzaamheden uit. Zo kan het zijn dat je gebouwen, constructies of installaties ontwerpt. Als tekenaar werk je nauwkeurig en het is belangrijk dat je over technisch inzicht beschikt. Zie je jezelf terug in deze eigenschappen? Solliciteer dan snel op een vacature voor tekenaar in Amsterdam, Utrecht of in een andere leuke stad in Nederland. Dit technische beroep is ideaal als je de vertaalslag weet te maken van gegevens en berekeningen naar duidelijke tekeningen! Bekijk snel het gehele vacatureaanbod van WR om te zien of er een passende vacature voor jou bij zit.

Pak je kans en ga aan de slag als tekenaar

Wil je graag aan de slag als tekenaar in Amsterdam of Utrecht, maar heb je nog geen passende vacature gevonden? WR heeft ongetwijfeld een vacature die aan jouw eisen voldoet op het gebied van salaris, woongebied en vakgebied. Ben je benieuwd naar de vacatures die dit werving- en selectiebureau aanbiedt? Ga dan snel naar hun website en bekijk alle vacatures voor tekenaar. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met de ervaren werknemers van dit bureau voor deskundig en persoonlijk advies over je loopbaan.