Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Dingen die u moet vermijden voordat u een huidtherapie ondergaat

Een mooie en gezonde huid hebben is een zegen. Dit doel bereik je door goed voor je huid te zorgen. Naast het gebruik van hoogwaardige huidverzorging, is het essentieel om regelmatig een huidtherapie kliniek te bezoeken. De hulp van professionele dermatologen is de beste oplossing om verschillende huidproblemen aan te pakken. Huidtherapeuten passen een specifieke aanpak toe om met elk probleem om te gaan. Deze expert bepaalt ook de beste procedure op basis van de huidconditie van de patiënt. Er zijn echter verschillende dingen die u moet vermijden voordat u in therapie gaat.

De dag ervoor scrubben

Een van de grootste fouten is om te exfoliëren voordat je huidtherapie ondergaat. Het maakt de huid gevoeliger voor tal van componenten en ingrediënten zoals glycolzuur of retinol. Het ergste geval is het optreden van onverwachte gezicht reacties. U mag dus geen huidproducten gebruiken voor de behandeling of therapie. Ook mogen patiënten vóór de behandeling geen puistjes of mee-eters uitknijpen.

Zonnebrand krijgen voor therapie

Zonnebrand zorgt ervoor dat je huid er beter en mooier uitziet. Het is echter niet toegestaan ​​als u huidtherapie wilt ondergaan. Overmatige blootstelling aan de zon maakt de huid gehydrateerd. Sommige gezicht reacties kunnen optreden als uw gebruinde huid reageert op de actieve ingrediënten van de behandelingen. Patiënten moeten de procedure uitstellen als ze een lange dag in de zon hebben gehad.

Overmatig gebruik van cafeïne en alcohol

Niemand kan je verbieden koffie of een paar biertjes te drinken. Dit is echter niet goed voor degenen die huidtherapie volgen. Door te veel alcohol of cafeïne te consumeren, wordt je huid gehydrateerd. Het veroorzaakt ook blozen of roodheid van de huid. De betere dingen voor de consument zijn groenten en fruit. Ze helpen de huid te voeden en het genezingsproces te versnellen.

Wat te doen na de behandeling

Er zijn verschillende dingen die u moet doen na de behandeling. Stoppen met het aanbrengen van make-up of gezichtsproducten is verplicht omdat ze uw huid kunnen verstoppen en uw poriën kunnen verstoppen. Het vermijden van het dragen van make-up helpt de huid te ademen en beter te genezen. Vervolgens mag de huid na de behandeling geen directe warmte of zonlicht krijgen. Je moet twee dagen uit de zon blijven. Ten slotte is het drinken van alcohol en het roken van sigaretten niet toegestaan.