Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

De voordelen van LED verlichting in de industrie en de branches van LED Design Holland

Welkom bij LED Design Holland! Bent u op zoek naar de voordelen van LED verlichting in de industrie? Of wilt u weten in welke branches wij actief zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Industriële LED verlichting biedt diverse voordelen, waaronder duurzaamheid en energiezuinigheid. Daarnaast hebben LED lampen een lange levensduur en zorgen ze voor een prettige werkomgeving. Bij LED Design Holland hebben we een divers aanbod van industriële LED verlichting, dat voldoet aan de specifieke behoeften van de industrie.

Naast industriële verlichting zijn wij ook gespecialiseerd in verschillende andere branches, zoals kantoorverlichting, retail verlichting, showroom verlichting, VvE verlichting, horeca verlichting, sportveldverlichting en schoolverlichting. Wij bieden oplossingen op maat en werken volgens de Europese NEN normen en Arbo wetgeving voor werkplekverlichting.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. LED Design Holland staat voor u klaar!

Wat zijn de voordelen van LED verlichting in de industrie? 

Industriële LED verlichting biedt verschillende voordelen in de industrie. Ten eerste is LED verlichting duurzamer en energiezuiniger dan traditionele TL verlichting. Hierdoor bespaart u energie en vermindert u de CO2-uitstoot. Daarnaast hebben LED lampen een lange levensduur van maar liefst 100.000 branduren, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden. LED verlichting is ook trillingsvrij, wat zorgt voor een prettigere werkomgeving en productievere medewerkers. Bovendien is het aanbod van industriële LED verlichting divers, met verschillende kleurtemperaturen en lage UGR-waarden om aan de specifieke behoeften van de industrie te voldoen.

Wat zijn de voordelen van LED magazijnverlichting?

LED magazijnverlichting biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingssystemen. Ten eerste heeft LED verlichting een veel langere levensduur, tot wel 100.000 branduren. Dit betekent dat er minder onderhoud en vervanging nodig is, wat kostenbesparend is op de lange termijn.

Daarnaast is LED verlichting energiezuiniger dan bijvoorbeeld TL verlichting. Dit zorgt voor lagere energiekosten en een verminderde belasting van het milieu. Bovendien is LED trillingvrij, wat voordelen heeft in een magazijnomgeving waar lampen vaak langdurig achter elkaar branden.

Een ander voordeel van LED magazijnverlichting is dat het zorgt voor een betere lichtkwaliteit. Dit is belangrijk in een magazijn waar etiketten goed leesbaar moeten zijn en paden voldoende verlicht moeten zijn. LED verlichting zorgt voor voldoende helderheid zonder schaduwwerking of verblinding.

Ten slotte biedt LED Design Holland begeleiding van A tot Z bij de overstap naar LED magazijnverlichting. We hebben een vast contactpersoon en hebben 10 jaar ervaring als specialist op het gebied van LED verlichting. We leveren gecertificeerde LED verlichting en houden de normen, richtlijnen en innovaties nauwlettend in de gaten.

zakelijke LED verlichting

Zakelijke LED verlichting is een slimme keuze voor bedrijven die willen besparen op energiekosten en tegelijkertijd een heldere en aangename werkomgeving willen creëren. LED-verlichting is namelijk zeer energiezuinig en heeft een langere levensduur dan traditionele verlichting. Daarnaast biedt zakelijke LED-verlichting ook tal van andere voordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de verlichting te dimmen of te schakelen, waardoor je de verlichting kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Bovendien is LED-verlichting milieuvriendelijk, omdat het geen schadelijke stoffen bevat en minder CO2-uitstoot veroorzaakt. Kortom, zakelijke LED-verlichting is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Maak de overstap naar LED en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft.

https://www.leddesignholland.nl/