Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

Zeven redenen waarom je als volwassene een oxboard zou moeten kopen


  1. Het is eenvoudig te bedienen.
     In vergelijking met een fiets,waarop je echt moet leren rijden, zal je het berijden van een oxboard sneller onder de knie hebben. Je vasthouden aan iets terwijl je het probeert te manoeuvreren is een goed begin. Het kost je geen uren of dagen voordat je het kunt en je zult als snel verslaafd zijn aan dit ding. De meeste eigenaren zeggen dat ze na 15 of 20 minuten rijden al wisten hoe ze het moesten bedienen en nu echt al verslaafd zijn. Klinkt voor mij echt te gemakkelijk!
  2. Je bestuurt het handsfree. Omdat je voor het manoeuvreren alleen je voeten nodig hebt heb je je handen vrij om het balanceren een beetje gemakkelijk te maken. Als je je eenmaal goed op je ​​oxboard kunt manoeuvreren, kun je iets anders met je handen doen, zoals bijvoorbeeld een camera vasthouden en een aantal video’s maken en deze uploaden naar YouTube. En over Youtube gesproken…
  3. Maak met een oxboard je YouTube-kanaal populairder dan ooit. Wees een instant ster in je eigen YouTube-video’s, schiet ze zelf terwijl je op een oxboard rijdt. Kinderen willen tegenwoordig graag door de sociale media beroemd worden en daarom komen veel kinderen vanwege een slordige en grappige video op Ellen terecht. Dus denk aan iets dat het bekijken waard is, maak een video met die content in gedachten, upload het op YouTube en zie de views stijgen! Je hebt een kans om nu echt beroemd te worden. Probeer ook eens trucs te doen met je oxboard, dat kan veel helpen.
  4. Het is Unisex. Barbies zijn minder geschikt voor jongens om mee te spelen en speelgoedsoldaten kunnen niet aan meisjes worden gegeven. Maar het oxboard kan zowel door een jongen als een meisje worden gebruikt. Delen is een goede eigenschap die je zeker ook je kinderen moet leren. Stel je voor dat ze tegelijkertijd leren delen en plezier hebben(en jij ook).
  5. Ze zijn leuk om op te rijden. Vanwege hun makkelijke manier van manoeuvreren ben ik er vrij zeker van dat je kinderen en jij zelf ook, verslaafd zullen raken aan deze dingen. Ze kunnen waarschijnlijk niet wachten om wakker te worden, ze zullen er altijd naar uitkijken om weer op hun oxboards te mogen rijden (en jij ook).
  6. Kom sneller op plaatsen. Omdat je op een oxboard redelijk snel vooruit komt kun je plekken sneller bereiken dan wanneer je moet lopen. Laten we zeggen dat ze ongeveer 15 km/u rijden wat echt behoorlijk sneller is dan lopen.
  7. Het is een trend. Wie wil er nu niet bijhoren? Kinderen, maar ook volwassenen,voelen zich vaak zelfverzekerder wanneer ze denken dat ze populair zijn en het hebben van een oxboard maakt je kind echt popie jopie. Dit kan zelfs nieuwe vrienden opleveren.

 

Oxboard kopen? Kijk op de site van Swheels.nl

 

https://www.swheels.nl