Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Acupunctuur in Den Bosch om uw klachten te verhelpen

Bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel kunt u orgaanklachten en gewichtsklachten laten behandelen met acupunctuur in Den Bosch. Met acupunctuur worden diverse klachten verholpen. Het is een eeuwenoude Chinese behandelmethode waarbij meerdere dunne en steriele naalden in uw lichaam worden gezet. Deze acupunctuur behandeling in Den Bosch kan u helpen wanneer u bewegingsproblemen of specifieke pijnklachten heeft. Voordat ze beginnen, krijgt u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Naast deze behandeling, kunt u in Den Bosch ook gebruik maken van hun ervaren fysiotherapeuten.

Een optimale behandeling voor een leven zonder pijn

Wordt u belemmerd bij het bewegen in uw dagelijkse leven? Heeft u bepaalde klachten en wilt u weer normaal kunnen bewegen? Bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch behandelen ze allerlei verschillende soorten klachten. Van RSI-klachten tot een revalidatie na een operatie of een ongeluk. Wat u klacht ook is, u krijgt een goede behandeling van experts en advies om zo snel mogelijk te herstellen en weer optimaal te kunnen bewegen. Naast het advies dat u krijgt, kunt u ook deelnemen aan oefentherapie. Oefentherapie is in kleine groepen om klachten of verergering van klachten te voorkomen. In een groep, de FysioFit bewegingsgroep, verbetert uw conditie en krijgt u meer spierkracht.

Ervaren fysiotherapeuten met hun eigen specialisme

Bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch kunt u terecht als u dit zelf wilt. U hoeft niet eerst naar de dokter toe en te hopen dat deze u doorverwijst naar een fysiotherapeut. De therapeuten kunnen een goede diagnose stellen. Bij Fysiotherapie en manuele therapie Dirkse van den Heuvel in Den Bosch werken meerdere fysiotherapeuten die allemaal hun eigen specialisme hebben. Zo kunt u bij deze praktijk onder andere voor sportblessures, afwijkingen in uw houding of voor chronische klachten terecht. In een gesprek voor de behandelingen, kijken ze naar welke methode het beste bij u past. Dit kan manuele therapie, fysiotherapie of geriatrie fysiotherapie zijn. Alle fysiotherapeuten zijn experts in hun specialisme.