Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Natuurlijke haarverzorgingsproducten voor betere verzorging

Natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn tegenwoordig steeds normaler. Waar vroeger amper aandacht was voor de schadelijke gevolgen van haarproducten vol met chemicaliën, zijn we ons tegenwoordig steeds meer bewust van wat we de natuur aandoen. In tegenstelling tot plantaardige en natuurlijk afbreekbare haarverzorgingsproducten, zitten de meeste reguliere producten namelijk vol met chemicaliën die slecht zijn voor het milieu. We spoelen al deze chemicaliën door het doucheputje de natuur in. Ecohaircare is gespecialiseerd in natuurlijke haarverzorgingsproducten die ecologisch verantwoord zijn en heeft tal aan goede producten in het assortiment.

Shampoo zonder chemicaliën

Shampoo zonder chemicaliën is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw hoofdhuid en haren. Voornamelijk haarproducten zonder SLS, parabenen, siliconen of parfum zijn beter voor uw hoofdhuid en zullen uw haren beter verzorgen. Net zoals chemicaliën slecht zijn voor het milieu, hebben ze zo ook hun weerslag op uw hoofd. Jeuk, een droge huid, schilfers, stugge haren en een doffe uitstraling zijn over het algemeen het gevolg. De rijke oliën, vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren in natuurlijke haarproducten zorgen ervoor dat u snel weer een prachtige haardos heeft.

Veel natuurlijke haarproducten

Ecohaircare heeft de kracht van planten ontdekt. Wat u ook uit het assortiment kiest, u bent er hier altijd zeker van dat u het beste krijgt voor uw haar én ecologisch verantwoord bezig bent. In het assortiment zitten tal van topmerken die bekend staan om hun jarenlange ervaring met het ontwikkelen van plantaardige haarverzorgingsproducten. Ook kunt u altijd professioneel advies vragen bij het team van Ecohaircare. Zij zullen u adviseren en op basis van uw wensen de meest geschikte producten aanraden.

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit heel veel natuurlijke topmerken. Van al deze merken zijn Davines, Evo, O Way en Aveda zelfs volledig natuurlijk. Zij hebben zich helemaal op plantaardig gestort en hebben een assortiment dat enkel uit ecologisch verantwoorde producten bestaat. Vergeleken met reguliere niet-ecologische producten zijn natuurlijke haarverzorgingsproducten veel beter in staat uw haren te verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de staat van uw haren na de vakantie. Zon, zout zeewater en chloor zijn erg schadelijk. Door gebruik van natuurlijke haarverzorgingsproducten zijn uw hoofdhuid en haren snel weer in topconditie.

https://www.ecohaircare.nl