Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Op zoek naar een artrose behandeling?

Als u op zoek bent naar een goede artrose behandeling doet u er goed aan om bij Carpus te informeren naar de mogelijkheden. Carpus is een massage- en fysiotherapiepraktijk in Veldhoven dat onder andere gespecialiseerd is in speciale behandelingen gericht op artrose. Artrose is een vorm van reuma waar helaas meer dan een miljoen Nederlanders aan lijden. Hierbij is het zachte kraakbeen in gewrichten aangetast waardoor problemen in of rondom het gewricht ontstaan die erg pijnlijk kunnen zijn. Een artrose behandeling is er dan ook op gericht om uw artrose klachten te verminderen of als meest ideale resultaat te verhelpen.

Hoe werkt deze behandeling?

Carpus gebruikt voor de artrose behandeling een nieuwe methode genaamd Lower Level Laser Therapie en Pulsed Electro Magnetic Field. Bij deze artrose behandeling, afgekort LLLT en PEMF, wordt onder andere de bloedtoevoer naar uw cellen en de uitwisseling tussen cellen verbeterd. Uw artrose kan hiermee verlicht of verholpen worden omdat de kwaliteit van uw kraakbeen verbeterd. De gecontroleerde gepulste elektromagnetische velden die worden gebruikt bij deze vooruitstrevende behandeling zijn verder niet pijnlijk of ongemakkelijk en u zult al snel zichtbaar resultaat merken. Op dit moment is het een vrij nieuwe behandeling dat op een beperkt aantal locaties in Nederland wordt aangeboden. Bij Carpus bent u dan ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar een oplossing voor uw artrose en alle oudere methoden al geprobeerd heeft.

Andere behandelingen bij Carpus

Naast een nieuwe artrose behandeling kunt u ook voor andere behandelingen terecht bij Carpus. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massages, een specialistische traumabehandeling, fysiotherapie, een schoonheidsbehandeling of een pedicure. Massage wordt bij Carpus onder andere ingezet om vele soorten lichamelijke klachten te verhelpen of voorkomen. Als u bijvoorbeeld veel in dezelfde houding zit (tijdens uw werk bijvoorbeeld) zal een massage u goed doen. Door middel van massage gaan lichaamsvloeistoffen weer circuleren, vooral de huid en spieren profiteren hiervan. Heeft u interesse? Neem dan eens contact op met deze praktijk.

https://www.carpus.nl/