Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Uw gewenste behandeling bij een ervaren fysiotherapie in Roosendaal

Bent u op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Roosendaal? Dan moet u zeker eens een bezoek brengen aan Fysiotherapie de Molenbeek. U kunt bij deze praktijk terecht voor zowel fysiotherapie als manuele therapie. Ongeacht wat uw klachten zijn, de ervaren fysiotherapeuten nemen de tijd om met u mee te denken hoe de klachten zijn ontstaan en hoe deze het beste behandeld kunnen worden. Bij deze praktijk staat persoonlijke en professionele service voorop!

Voor welke behandelingen kunt u hier terecht?

U kunt voor allerlei klachten bij deze fysiotherapie in Roosendaal terecht. Veel patiënten worden bij deze praktijk geholpen met het onderhouden van de mobiliteit van een gewricht of van de algehele conditie. Heeft u last van vermoeidheidsverschijnselen of conditievermindering als gevolg van een onderliggende aandoening? Dan wordt u hier goed geholpen. Voorbeelden van behandelingen zijn oefentherapie, massage, advisering en begeleiding. Indien behandelingen niet meer helpen, bent u hier ook op de juiste plek om te leren leven met uw beperking. De fysiotherapeut begeleidt u om weer aan het werk te kunnen gaan.

Eenvoudig een afspraak inplannen dankzij de ruime openingstijden

Het voordeel van deze fysiotherapie is dat u profiteert van ruime openingstijden. Zo heeft u ook de mogelijkheid om voor of na werk of school nog een bezoek te brengen aan de fysiotherapeut. Deze praktijk is namelijk op dinsdag en vrijdag al vanaf 07.30 uur geopend en sluit ook pas later in de avond. Op dinsdag en donderdag kunt u er tot 18.45 uur terecht, op maandag tot 19.30 uur en op woensdag zelfs tot 21.00 uur. Wanneer u kiest voor deze praktijk, heeft u dus nooit meer problemen met het plannen van een afspraak! Wilt u zich inschrijven? Maak dan direct een afspraak voor een intake door telefonisch contact op te nemen. U kunt bij Fysiotherapie De Molenbeek in Roosendaal altijd snel terecht!