Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Wilt u ook een aangepaste autostoel laten plaatsen?

Als u een aangepaste autostoel wilt om uw auto weer toegankelijk te maken, kiest u dan de diensten van Anders Autotechniek. Met hun werkzaamheden heeft u alle mogelijkheid tot het aanpassen van uw auto. Zo krijgt u uw mobiliteit weer terug! Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan kleine ingrepen als een extra steun of een aangepaste autostoel. Het is echter ook mogelijk om een compleet omgebouwde auto te creëren, die aangepast is aan al jouw wensen. Zo kunt u als gehandicapte heel gemakkelijk en comfortabel uw eigen auto besturen. Anders Autotechniek, voor alle bijzondere aanpassingen aan uw voertuig.

Een aangepaste autostoel kopen doet u bij Anders Autotechniek

Wenst u een aangepaste autostoel of laat u toch liever uw auto compleet aanpassen? Bij Anders Autotechniek bent u altijd aan het juiste adres. Diverse modellen auto’s kunnen bij dit bedrijf omgebouwd worden, om mensen in een rolstoel of met een andere handicap het gemak van het autorijden terug te geven. Zo kunnen zij weer rijden en krijgen zij een mate van vrijheid terug! Dankzij de jarenlange ervaring van dit bedrijf met het doen van autoaanpassingen kunnen zij ook uw auto aanpassen, geheel naar uw wensen en middelen. Gaat u vooral eens langs bij hun showroom – daar kunt u eenvoudig de mogelijkheden bekijken en testen. Vraag hun medewerkers om een passend advies! Zij kunnen onder andere het bedieningspaneel verstellen, een aangepaste autostoel realiseren voor zowel bestuurder als meerijders, liften monteren en de instapdrempel van de auto verlagen. Heeft u geen auto maar een brommobiel, dan kunnen zij deze ook aanpassen.

Neem contact op met dit bedrijf

Ook benieuwd naar de mogelijkheden die dit bedrijf u kunt bieden? Naast het aanpassen van voertuigen voor minder validen, zijn zij ook in staat om de originele stoelen aan te passen of stoelverwarming te installeren. Ook een perfect aangepaste autostoel in uw voertuig? Maak vandaag nog een afspraak met een van de specialisten van Anders Autotechniek. Bel of mail dit bedrijf dan direct!