Vereniging berk
Image default
Gezondheid

De beste tandarts in Nijmegen?

Dan moet je bij Tandartsenpraktijk Nijmegen Mondzorgcentrum Takenhofplein zijn. Dit is dé tandarts in Nijmegen. Sinds 2016 is het Mondzorgcentrum Takenhofplein gevestigd in Nijmegen. Dit gekwalificeerde tandzorgcentrum heeft een gemiddeld rapportcijfer van een 9,2. Je kunt hier dus met een gerust hart terecht voor een behandeling, zoals algemene tandheelkunde, het zetten van implantaten en kronen, maar ook voor een bezoek aan de mondhygiëniste en de orthodontist. Tevens kun je hier ook je tanden laten bleken indien gewenst.

Bang zijn voor de tandarts

Wist je dat een kwart van de Nederlanders bang is voor de tandarts? Bijna een miljoen mensen is zelfs zo bang dat ze nooit naar de tandarts gaan. Vaak komt deze angst voort uit een nare ervaring in het verleden, soms van wel twintig jaar geleden. Deze angst kan verholpen worden. Wanneer men bang is, is de angst aan te pakken door langzame en kleine stapjes te maken richting een tandarts. Vaak hebben patiënten de ervaring in hun hoofd namelijk akeliger gemaakt dan dat die daadwerkelijk was. Door in kleine stapjes naar een nieuwe afspraak te komen ontdekt de cliënt dat de emotionele lading minder wordt. Hierdoor begint de patiënt weer op nul en kan hij langzaam zijn angst overwinnen.

Maak je afspraak bij dé tandarts in Nijmegen

Mocht je nu wel of niet een angst hebben voor de tandarts dan is hoe dan ook het Mondzorgcentrum Takenhofplein voor jou dé tandarts in Nijmegen. Neem contact op met het Mondzorgcentrum voor een vrijblijvend consult of plan een afspraak in via de website.

Enkele tips van de expert:

  • Drink zo min mogelijk frisrank en sap. Deze veroorzaken namelijk tanderosie.
  • Eet zo weinig mogelijk snoepjes met heel veel suiker.
  • Poets minimaal twee minuten je tanden zodat de meeste bacteriën verwijderen.
  • Poets met tandenpasta met fluoride erin.
  • Probeer elke dag te flossen.
  • Het beste moment om je tanden te poetsen is in de ochtend vóór je ontbijt.

En natuurlijk: vermijd de tandarts niet! Ga naar www.mondzorgcentrumtakenhofplein.nl en maak een afspraak.