Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Volg fysiotherapie in Bergen op Zoom en beweeg weer zonder vervelende pijnklachten

Wanneer u last heeft van een chronische ziekte of een vervelende pijnklacht, heeft dat veel invloed op uw dagelijkse leven. Vaak kost bewegen veel pijn en wilt u maar één ding: zo snel mogelijk uw klachten verlichten. Wilt u graag weer pijnvrij bewegen? Dan schakelt u daarvoor een fysiotherapeut in. Het adres in Bergen op Zoom voor therapeutische begeleiding en fysiotherapie op maat, is Fysio Active. Samen met u werken ze aan verlichting van uw klachten of zelfs een volledig herstel.

Een breed aanbod met specialisaties

Geen pijnklacht is hetzelfde waardoor maatwerk essentieel is. Uw hulpvraag is daarom leidend in het vormen van een behandelplan bij deze praktijk. Aan de hand daarvan wordt een plan van aanpak gemaakt die volledig op maat van uw hulpvraag is. Het doel van de behandeling kan onder meer zijn: pijnvermindering, spierversterking, spierontspanning of – verlenging en coördinatieverbetering. Tijdens een eerste gesprek stelt een fysiotherapeut u diverse vragen om erachter te komen wat de reden is van uw klachten. Aanvullend zal de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek doen en een fysiotherapeutische diagnose stellen. Tijdens de fysiotherapie bij hen in Bergen op Zoom kunnen ze gebruikmaken van oefentherapie, massage of fysische technieken (gebruik van apparatuur). Hun fysiotherapeuten zijn BIG-geregistreerd en staan in het Centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapie. Hierdoor bent u verzekerd van de beste behandeling. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in verschillende therapieën, waaronder:

  • Haptotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Neurorevalidatie
  • Ademhalingstherapie

Plan een kennismakingsgesprek in

De praktijk van is Fysio Active is klein, maar modern. De fysiotherapeut van deze praktijk behandelt, begeleidt en adviseert waarbij persoonlijke aandacht te allen tijde voorop staat. Wilt u graag meer weten over de fysiotherapie die zij aanbieden in Bergen op Zoom? Maak vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek door contact met hen op te nemen. Zij helpen u snel om uw klachten te verlichten en uiteindelijk te verhelpen.