Vereniging berk
Image default
Zorg

De beste hulpmiddelen aanschaffen om zorg eenvoudiger te maken

Kwalitatieve hulpmiddelen kunnen de hulp voor ouderen en zorgbehoevenden een stuk eenvoudiger maken. Het is namelijk prettig als ouderen of hulpbehoevenden langer thuis kunnen blijven wonen. In hun eigen omgeving gaat herstel bijvoorbeeld veel sneller, maar dan is het wel belangrijk om de leefomgeving zo aan te passen dat het veilig is. Met de hulpmiddelen van Zorgthuiswinkel.nl wordt de zorg voor een oudere of hulpbehoevende net iets eenvoudiger. In dit artikel vindt u een overzicht van de verschillende hulpmiddelen die helpen bij de zorg.   

De verschillende soorten hupmiddelen

Bent u mantelzorger van uw ouder of hulpbehoevende broer? Of helpt uw zus regelmatig om uw zoon of dochter te verzorgen? Wat de situatie ook is, met hulpmiddelen wordt de zorg een stuk makkelijker. Een van de moeilijke taken is de persoonlijke hygiëne. Het kan erg lastig zijn om een oudere, die niet altijd stabiel op zijn of haar voeten staat, goed te helpen bij het douchen. Wanneer u wilt dat dit op een veilige manier gebeurt, is het wellicht verstandig om een douchestoel aan te schaffen. De douchestoel wordt eenvoudig in de douche geplaatst, zodat de oudere veilig kan gaan zitten en zichzelf zo kan wassen. Door verschillende handvatten en beugels te installeren, wordt het bovendien ook eenvoudig om op te staan. Met een antisliplaag op de tegels hoeft u zich geen zorgen meer te maken over glijpartijen. Wordt een toiletbezoek steeds moeilijker omdat de oudere of hulpbehoevende niet meer individueel naar het toilet kan? Dan biedt de toiletstoel uitkomst. Zo zijn er nog veel meer hulpmiddelen beschikbaar om de zorg voor een oudere of hulpbehoevende makkelijker te maken.

Bestel eenvoudig de hulpmiddelen

Bij Zorgthuiswinkel.nl heeft u de mogelijkheid om eenvoudig de hulpmiddelen te bestellen. Betaal via Bancontact, PayPal of iDEAL in de veilige online betaalomgeving. Verzendingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden. Komt u er niet aan uit? Neem dan direct contact op.