Vereniging berk
Image default
Gezondheid

In deze kliniek kunt u terecht voor een chronische vermoeidheid behandeling op maat

Vermoeidheid, we hebben er allemaal wel eens last van. Wellicht slaapt u af en toe slecht of heeft u bepaalde periodes veel aan uw hoofd. Wanneer u kampt met chronische vermoeidheidsklachten, is er meer aan de hand. Heeft u niet echt een idee wat de oorzaak kan zijn? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Soms is een bezoek aan de huisarts een oplossing, maar helaas werken ook de opties die hij of zij aangeeft niet altijd. U wordt er dan waarschijnlijk moedeloos van, maar dat hoeft zeker niet! Het is namelijk ook mogelijk om een behandeling voor chronische vermoeidheid te volgen bij een professional. Wilt u klachten op het gebied van vermoeidheid en lusteloosheid oplossen? Dan is een dergelijke behandeling precies wat u zoekt.

De professional stelt een behandelplan op maat voor u samen

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af waar u terechtkunt voor deze behandeling. Voor een chronische vermoeidheid behandeling in Den Bosch brengt u een bezoek aan Revalis. Dit is een kliniek die de focus legt op de gezondheid en het gedrag van de mens. Zij helpen u op professionele wijze van uw klachten af. Bij een behandeling voor chronische vermoeidheid voeren zij eerst enkele onderzoeken uit, zodat zij een beeld van uw persoonlijke situatie hebben. De resultaten worden beoordeeld door een revalidatiearts en met u besproken tijdens een beoordelingsgesprek. Vervolgens heeft u een eindgesprek met uw behandelaar, waarna een behandelplan op maat wordt samengesteld. De onderzoeken die u moet doorlopen, zijn:

  • Een vragenlijst
  • Een startgesprek met een behandelaar
  • Een fysiotherapeutisch onderzoek
  • Een psychologisch onderzoek

Meld uzelf online aan

Bent u door een huisarts of bedrijfsarts doorverwezen naar Revalis? Dan meld u zich eenvoudig via hun website aan voor een behandeling van uw chronische vermoeidheid. Heeft u nog vragen over de behandelingen van deze kliniek in Den Bosch? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website.

https://www.revalis.nl/