Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Welke middelen tegen kalknagels helpen echt?

Heeft u last van ongemak door kalknagels? Dat is vervelend, maar u bent absoluut niet de enige! Het is begrijpelijk dat u schimmelnagels wilt verwijderen. Niet alleen omdat u er last van hebt of omdat het niet bepaald fris uitziet, maar ook omdat kalknagels besmettelijk zijn. U wilt uzelf of andere mensen natuurlijk niet besmetten met schimmelinfecties, wat heel begrijpelijk is. Maar hoe verwijdert u die schimmelnagels? Wat zijn de remedies?

Azijn

Azijn kan uw schimmelnagels doen verdwijnen. Helaas niet in één keer, u zult een paar keer azijn erop moeten doen om resultaat te zien. Azijn is erg zuur en in een zure omgeving kunnen schimmels niet overleven. Dit maakt azijn een ideale oplossing voor schimmelnagels. U kunt pure azijn op uw nagels aanbrengen, maar u kunt uw nagels ook tien minuten in azijn laten weken.

 

Kalknagelbehandeling

Ook kunt u kiezen voor een kalknagelbehandeling. Schimmelnagelbehandelingen zijn er in verschillende soorten. ProtectAir is een van de soorten schimmelnagelverzorging. Met deze behandeling wordt het voor schimmels onmogelijk gemaakt om te overleven, het gevolg hiervan is dat de schimmel niet kan overleven en zich ook niet voortplant. Dit zorgt ervoor dat de schimmel uiteindelijk volledig zal verdwijnen. Dit is een zeer effectieve remedie met snel, zichtbaar resultaat.

 

Laseren

Kalknagels kunnen ook verwijderd worden door middel van laseren. Tijdens een laserbehandeling wordt gebruik gemaakt van warmte, dit is wat ervoor zorgt dat de schimmel vernietigt wordt. Als de schimmel in “gestorven” zal de nagel langzaam uitgroeien. De nieuwe nagel is volledig schimmelvrij. Vaarwel kalknagels!

Dit waren de meest gebruikte middelen tegen kalknagels. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren. Sommige mensen zweren bij azijn, terwijl het voor andere totaal niet effectief is. De keuze van de behandeling voor schimmelnagels is ook afhankelijk van het budget. Laserbehandelingen voor schimmelnagels zijn nogal duur, de reden hiervoor is dat u ongeveer 4 tot 6 behandelingen nodig heeft voordat de schimmel effectief verwijderd is.

https://kalknagelbehandelen.nl/middelen-kalknagels/