Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Assortiment Prima Donna bh

Prima Donna heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten bh’s. Zo worden er gewone bh’s en badmode aangeboden, maar is er ook en Prima Donna bh sportswear lijn. Dit biedt optimale ondersteuning aan vrouwen die sporten. Daarnaast is er ook een special occasion lijn waarin aangepaste lingerie wordt aangeboden aan vrouwen met een grotere cupmaat die toch graag speciale lingerie willen. Ook is er een speciale bruidslingerie collectie, voor vrouwen die in het huwelijksbootje stappen en zich die dag éxtra mooi willen voelen in hun lingerie.

 

Prima Donna bh maatadvies

Wanneer je een Prima Donna bh aanschaft is het belangrijk om goed te kijken welke maat je neemt. Je dient rekening te houden met de maat van de beugels, het rugpand, de cups, het middenstuk en de schouderbandjes. Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkste dat de bh lekker zit en goed voelt.

 

Was advies

Allereerst is het van belang om altijd de was instructies op het label te volgen. Er wordt aangeraden om lingerie in ieder geval nooit in de droger te doen. Leg het liever ergens neer of hang het op aan bijvoorbeeld een handdoekenrek. Zo blijft je lingerie langer mooi. Daarnaast wordt er geadviseerd om lingerie te wassen na elke tweede keer gebruik. Door het met de hand te wassen is er minder kans dat je lingerie beschadigd raakt. Wil je toch de wasmachine gebruiken dan kan dit ook, maar zorg ervoor dat de temperatuur op maximaal 30 graden staat.

https://dolcedonna.shop/collections/primadonna