Vereniging berk
Image default
MKB

Medailles en sportprijzen bestellen voor iedere gelegenheid

Vroeger moest je naar speciale winkels toe om sportprijzen te kopen. Ook was het aanbod vaak vrij beperkt. Je had de keuze uit een aantal op voorhand geproduceerde medailles voor bekende sporten zoals voetbal, hockey en zwemmen en als je mazzel had kon je er ook medailles voor bijvoorbeeld de avondvierdaagse kopen. Tegenwoordig is dat wel anders. Je kunt bij dezelfde leverancier terecht voor een enorm scala aan sportprijzen, die je allemaal eenvoudig zelf kunt bestellen. Het is zelfs mogelijk om je online bestelling zelf aan te passen zodat je voor werkelijk iedere gelegenheid de perfecte medaille kunt kopen.

De enorme keuze aan sportbekers en andere prijzen

Sportprijzenzoals medailles en bekers kennen we allemaal wel. Maar dat is slechts een fractie van de soorten prijzen die beschikbaar zijn bij een online leverancier. Rozetten voor de paardensport. Glazen awards voor uitreikingen en zelfs beeldjes of plakkaten voor aan de muur kun je vaak bij dezelfde winkel bestellen. En dan is het nog de vraag of je standaard medailles wilt bestellen of op zoek bent naar sport specifieke prijzen.

De voordelen van online bestellen

Een groot voordeel van medailles online bestellen is natuurlijk dat je er niet de deur voor uit hoeft. Maar dat is nog lang niet alles. Zo kun je online een medaille kopen waar je een eigen afbeelding aan toe kunt voegen. En dat is ook nog eens erg eenvoudig met een paar muisklikken te regelen. Een online leverancier die overigens ook de productie in eigen beheer heeft kan meestal snel leveren en dat alles voor extra aantrekkelijke prijs.

Heb je zelf een idee voor een medaille of een ander sportprijs en wil je weten of dit mogelijk is? Neem dan gewoon telefonisch of via de website contact op en vraag naar de mogelijkheden. Je zult nog verbaasd staan van wat er allemaal mogelijk is!