Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Laat uw rijbewijskeuring uitvoeren bij deze praktijk in Eindhoven

Als u op zoek bent naar een locatie in Eindhoven om uw rijbewijskeuring uit te laten voeren, dan zit u goed bij Huisartsenpraktijk Keunen. Tijdens de keuring let de arts op verschillende zaken, zoals de stand van uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. De rijbewijskeuring wordt bij deze praktijk met de grootste zorg uitgevoerd. Een persoonlijke aanpak staat hier dan ook hoog in het vaandel. De praktijk in Eindhoven zorgt er altijd voor dat de rijbewijskeuring wordt uitgevoerd door een professionele en ervaren arboarts.

Waar u op dient te letten tijdens de rijbewijskeuring bij de praktijk in Eindhoven

Als u uw keuring laat uitvoeren door een ervaren arboarts bij deze praktijk, dan wordt u snel geholpen én kunt u rekenen op uitstekende service. Een rijbewijskeuring bij deze praktijk in Eindhoven duurt ongeveer twintig minuten. Let er wel op dat u alle benodigde zaken meebrengt naar de afspraak, zoals:

  • Uw geldige rijbewijs;
  • Uw bril, indien u brildragend bent;
  • Uw eventuele medicijnenlijst;
  • Uw zelf ingevulde eigen verklaring;
  • Uw bewijs van sterkte, indien u contactlenzen draagt.

Om de keuring uit te kunnen laten voeren, is het belangrijk dat u de bovenstaande zaken bij de hand heeft.

Neem contact op met de praktijk en maak direct een afspraak

Wilt u uw rijbewijskeuring laten uitvoeren bij deze praktijk in Eindhoven? Maak dan snel een afspraak. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 8.00 uur tot 16.00 uur. Wilt u voor vandaag nog een afspraak maken, neem dan vóór 9.30 uur s’ ochtends contact op met een van de assistenten. Zo kunt u eventueel vandaag of anders de volgende werkdag bij de praktijk terecht. Wenst u meer informatie over de rijbewijskeuring of heeft u vragen? De assistenten vertellen u graag meer over de zaken waar u rekening mee dient te houden én beantwoorden graag uw eventuele vragen. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/