Vereniging berk
Image default
Onderwijs

Veilig een Circusdag organiseren

Veilig een Circusdag organiseren

Terwijl de zon weer begint te schijnen en de bloemen weer beginnen te bloeien nadert ook steeds meer het einde van het schooljaar, veel basisscholen hebben waarschijnlijk nog veel over van het activiteitenbudget van dit jaar. Veel basisscholen hebben niets tot weinig kunnen organiseren voor de leerlingen van hun school, dit heeft natuurlijk te maken met de maatregelen rondom het corona virus. Veel scholen lopen liever geen risico’s, de leerlingen lopen hier echter wel een stuk ontwikkeling mis. 

Het is mogelijk om op een veilige manier activiteiten te organiseren voor de leerlingen op een basisschool, maar dit moet wel goed uitgevoerd worden. In een tijd als deze kan het helpen, meer dan ooit, om een organisatie in te schakelen die ervaring heeft met het organiseren van evenementen op basisscholen. Een bedrijf als Grote Broer is er zo een, zij hebben jaren aan ervaring en weten als geen ander hoe je zelfs tijdens de pandemie een leuke activiteiten dag kan organiseren. Grote Broer neemt de pandemie vanzelfsprekend ontzettend serieus, het afgelopen jaar is er daarom ook heel veel tijd besteed aan het ontwikkelen van workshops die op een veilige manier kunnen worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan de Circusdag, een van de leukste en meest leerzame activiteiten die je kan organiseren op een basisschool. 

De Circusdag

Tijdens een Circusdag gaan de leerlingen van uw basisschool aan de slag met het oefenen van verschillende circusactiviteiten. Denk hierbij aan balanseren, goochelen en het gebruik maken van de verschillende circusmaterialen. Tijdens een circusdag leren de leerlingen samenwerking, succesmomenten ervaren en hoe het is om voor een groep iets uit te voeren. 

Zo’n Circusdag organiseert Grote Broer graag op een veilige manier op uw basisschool. Heeft u vragen of bent u benieuwd wat een Circusdag kost? Neem vrijblijvend contact op met een van de medewerkers. Tot dan!

https://grotebroer.nl