Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Elk type pand beter beschermd dankzij bliksembeveiliging

Bent u op zoek naar een expert die de bliksembeveiliging van uw pand op vakkundige wijze ontwerpt, installeert, inspecteert én onderhoudt? Een expert die bovendien professioneel advies hierover geeft, zodat u enkel profiteert van een installatie die perfect geschikt is voor uw kantoor- of bedrijfspand? Zoek niet verder, want Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV is in dit geval de expert die aan uw verwachtingen zal voldoen. Dit familiebedrijf draait al ruim 70 jaar mee aan de top binnen het vakgebied en levert niets minder dan kwaliteit en service. Of uw pand nu vrij nieuw is, gedateerd is of juist net gerenoveerd is; met de diensten van deze specialist profiteert u binnenkort van installaties die uw pand beschermen tegen blikseminslag.

Waarom u deze specialist in de arm zou moeten nemen

U bent vast benieuwd waarom u specifiek voor deze specialist zou moeten kiezen. Daar zijn genoeg redenen voor! Zo beschikt het bedrijf over de benodigde keurmerken en certificaten, waaronder EN ISO 9001, VCA, BRL 1201, BTR 2004, het Digitaal Veiligheidspaspoort en het IPAF-certificaat. Dit betekent dat zij voldoen aan diverse kwaliteitsnormen op het gebied van bliksembeveiliging. Daarnaast is deze specialist werkzaam in een breed gebied, namelijk de gehele Benelux en Duitsland. U schakelt Mulhuyzen Bliksembeveiliging dus niet alleen in als u een pand in Nederland heeft, maar ook in een van de buurlanden. Ten slotte profiteert u bij deze expert van een brede dienstverlening. Zo installeren zij niet alleen bliksemafleiders voor u, maar ook aardingssystemen en overspanningsinstallaties.

Overtuigd? Neem contact met op met dit bedrijf

Het installeren van bliksembeveiliging is iets waar u beter niet te lang mee kunt wachten. De natuur is immers onvoorspelbaar, dus u weet niet wanneer het te laat is. Wacht daarom niet langer als u overtuigd bent van de diensten van dit bedrijf en neem contact met ze op voor een afspraak. U vindt de contactgegevens op de website.