Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

Benieuwd naar het rendement van een zonneboiler? Laat je verrassen

Wat is nu eigenlijk precies het rendement van een zonneboiler? Dat is een vraag die je jezelf vast en zeker wel eens gesteld hebt. Je zult merken dat op de daken van de huizen in en rond je straat steeds vaker zonnepanelen te zien zijn. Lange tijd was het zo dat de hoge prijs voor het laten plaatsen van zonnepanelen een echte afknapper was voor veel mensen, maar inmiddels is het zo dat een zonneboiler voor bijna iedereen te betalen is. Waarom? Omdat je subsidie voor je zonneboiler krijgt. Je kunt vanuit de overheid honderden, tot wel boven de 1000 euro terugverdienen voor je aanschaf. Zo ben je met het dagelijks rendement van je zonneboiler snel uit de kosten. Subsidie voor de zonneboiler is een mooie stap in de richting van een groenere toekomst. Het is iets waar het bedrijf HR Solar heel blij van wordt. Het is nu nog makkelijk om rendement met een zonneboiler te behalen. Installatie is ook nog simpel.

Zonnecollectoren met de hoogste opbrengst

De zonnecollectoren van HR Solar hebben het hoogste rendement dat een zonneboiler vandaag de dag hebben kan. Het bedrijf produceert de zonneboilers zelf. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit en omdat ze uit Nederland zelf komen, kun je aanzienlijk op de aanschafprijs besparen. Daarnaast geniet je van subsidie voor je zonneboiler. Rendement uit je zonneboiler halen, is zo makkelijker dan ooit. Je kunt de zonne-energie omzetten in warmte en energie, te gebruiken voor elektriciteit en heet water.

Ontdek hoe en wanneer je subsidie krijgt

Het goede nieuws is dat je voor elke aanschaf subsidie voor je zonneboiler kunt krijgen. De subsidie voor de zonneboiler is hoger naarmate het rendement van de zonneboiler is. Dus: hoe zuiniger, hoe meer je terugkrijgt. Dat leidt tot een prachtige win-winsituatie. Uiteindelijk is het in ieders voordeel dat er verduurzaamd wordt. Het is ook nog eens bijzonder goed voor je centen. Schroom niet om contact op te nemen met HR Solar, zodat je weet hoeveel subsidie jij kunt ontvangen.