Vereniging berk
Image default
Horeca

Ontspannen een pannenkoek eten nabij Pijnacker

Wilt u ontspannen een uiteten kunnen? Ga dan zeker een pannenkoek eten bij Howdy’s Pannenkoek Saloon in Nootdorp, op tien minuten van Pijnacker. Dit gezellige familierestaurant is volledig ingericht in een westernstijl, waardoor het lijkt alsof je een echte saloon binnenloopt. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om hun energie kwijt te kunnen in het speelparadijs. Naast normale reserveringen is deze locatie ook zeer geschikt voor het houden van een pannenkoek verjaardag of een speciale gelegenheid.

Zelf je pannenkoek versieren in de omgeving van Pijnacker

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wilt hij of zij een pannenkoek verjaardag? Dan helpt Howdy’s Pannenkoek Saloon je graag verder. Op de dag van de pannenkoek verjaardag verzorgt dit restaurant namelijk hele leuke activiteiten. Zo mogen de kinderen hun eigen pannenkoek versieren, wordt er een minidisco gehouden en krijgen ze hoog bezoek van Howdy, de mascotte van de saloon. Tijdens het wachten op de pannenkoeken, hebben de kinderen de mogelijkheid om te spelen in het speelparadijs. Mochten er kinderen zijn met allergieën en/of intoleranties? Geef dit dan vooral aan bij een van de cowboys of cowgirls die zijn in dienst hebben. Ze beschikken namelijk over een uitgebreid allergenenmenu, waar duidelijk te zien is welke pannenkoek geschikt is. Tevens hebben zij ook verschillende beslagen die bijvoorbeeld geen melk of granen bevatten. Neem voor het regelen van een echte pannenkoek verjaardag wel altijd even contact met hen op. Zo weet je zeker dat de middag helemaal in teken staat van jouw zoon of dochter en genieten jullie optimaal van een pannenkoek nabij Pijnacker.

Reserveer een tafel in de saloon

Heb jij al trek gekregen in een lekkere pannenkoek van Howdy’s Pannenkoek Saloon in Nootdorp, wat op een kleine tien minuten van Pijnacker afligt? Maak dan snel online een reservering of neem contact met hen op. Zij zien u graag een keer in hun saloon langskomen, om gewoon uiteten te gaan of voor het vieren van een pannenkoek verjaardag.