Vereniging berk
Image default
Woningen

Een leuke kindertijd met een berg buddy

Als je het over een Berg buddy hebt dan heb je het over een kinder skelter. Het is een wendbaar karretje waarmee je kinderen jarenlang plezier van kan hebben. De skelters van Berg buddy beschikken over prettige comfortabele luchtbanden en een speciale vrijloopautomaat. Daarnaast stuurt de skelter op elk mogelijk denkbaar terrein. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel varianten Berg buddy skelters te koop. Denk bijvoorbeeld aan de stoere B Orange Berg buddy skelter. Maar ook meisjes kunnen gebruik maken van een Berg skelter met de trendy Buddy Lua. Met Berg buddy skelters beleven je kinderen een ontzettend leuke kindertijd.

De Berg buddy skelter persoonlijk maken

Elke Berg buddy skelter is eenvoudig te personaliseren naar het karakter van je kind. Dit kun je doen met bijvoorbeeld een aanhanger, naamsticker of veiligheidsvlag. Daarnaast kun je nog verder gaan met personaliseren met het aanschaffen van een gepersonaliseerde raceoverall. Dit kan helemaal naar eigen gewenste kleur en naam. De Berg buddy skelters worden geleverd met een krachtig stalen frame en zijn ook nog een heel duurzaam en sterk. De banden van Berg buddy skelters zijn van rubber en dat betekent dat je met de skelter op elk terrein kunt rijden. Dat geldt zelfs op terreinen met zand of gras. Kan je kind al steppen of fietsen dan is het ook niet heel moeilijk om op een Berg buddy skelter te leren rijden.

Je kunt een Berg buddy verstellen

De Berg buddy is een lange termijn investering en je kind kan er makkelijk meerdere jaren mee rijden. De reden waarom je lang met een Berg buddy kunt rijden is doordat het een verstelbare stoel en stuur heeft. Je kunt het stuur in de hoogte verstellen en de stoel horizontaal naar achter en voren verstellen. Een kind van drie jaar heeft een gemiddelde beenlengte van 38 tot 45 centimeter en met een zithoogte van 35 centimeter heb je de garantie dat je kind jarenlang met een Berg buddy skelter kan rijden. Hoe vaak je de Berg buddy moet verstellen is afhankelijk hoe hard je kind of kinderen groeien. Wat duidelijk wordt is dat de fabrikant Berg één van de beste skelter fabrikanten voor kinderen is. Berg focust zich met hun skelters met name op veiligheid, comfort en duurzaamheid en daar zijn ze goed in geslaagd. Met Berg buddy heb je de garantie dat je kinderen zonder problemen jarenlang van de skelter plezier kan hebben en dat het rijden vooral heel veilig is.

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/