Vereniging berk
Image default
Dieren

Dierenkliniek in Amsterdam met een groene visie

Bent u op zoek naar een deskundige en professionele dierenkliniek in Amsterdam? Maak dan kennis met Dierenkliniek de Pijp. In deze kliniek werken deskundige artsen met verstand van zaken. Ze zijn gespecialiseerd in honden, katten, konijnen en knaagdieren en bieden alle nodige behandelingen voor uw geliefde maatje aan. Hierdoor bent u verzekerd van de beste gezondheidszorg van uw dier. Maar deze kliniek heeft niet alleen een groot hart voor dieren, ze denken ook nog eens aan het milieu. Met hun groene visie draaien ze bijvoorbeeld volledig op groene stroom en wordt er zuinig met de duurzame materialen omgegaan. Meld u uw huisdier aan bij deze kliniek? Dan planten ze ter compensatie van de CO²-uitstoot een boom!

Deze kliniek biedt het beste zorgplan voor uw geliefde huisdier aan

Uw huisdier is een geliefd onderdeel van uw gezin en huishouden. Het is daarom logisch dat u de juiste gezondheidszorg voor hem of haar aan wilt bieden. Deze dierenkliniek in Amsterdam biedt voor honden en katten en zorgplan in abonnementsvorm aan. Door een maandelijks abonnement af te sluiten krijgt uw huisdier een aantal keer per jaar een preventieve gezondheidszorgbehandeling in deze professionele kliniek. Daarnaast omvat dit zorgplan alle nodig vaccinaties en krijgt u het gehele jaar producten tegen vlooien, teken en wormen. Alsof dat nog niet mooi genoeg is krijgt u binnen dit zorgplan korting op het knippen van de teennagels en het reinigen van het gebit uw geliefde dier.

Sluit u aan bij deze kliniek voor de beste gezondheidszorg

Gaat u uw huisdier aanmelden bij deze dierenkliniek in Amsterdam? U bent verzekerd van de beste gezondheidszorg voor uw maatje. Op de website dierenkliniekdepijp.nl ziet u een totaaloverzicht van alle behandelingen die zij aanbieden, de openingstijden en maakt u kennis met het team. Via de website meldt u uw huisdier ook eenvoudig aan voor een consult.

https://dierenkliniekdepijp.nl/