Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Brommer kopen in Almere

Met het verkeer in Almere wordt het steeds interessanter om de auto te laten staan, en op de brommer te stappen. Voordat je in Almere gaat shoppen zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Ga je bijvoorbeeld een snorfiets of een bromfiets kopen, wil je de brommer online aanschaffen of liever in een scootershop in Almere, kies je voor een bromfiets of snorfiets kopen of leasen? Dat zijn veel vragen, op deze pagina vind je de antwoorden.

 

Wil je zien welke brommers er momenteel verkrijgbaar zijn? Ga dan direct naar fastfuriousscooters.nl voor alle populaire merken en modellen, ook leverbaar in Almere.

 

Een snorfiets of bromfiets kopen

Motorisch zijn de meeste brommers gelijk, bij een snorfiets wordt een andere begrenzer op de brommer geplaatst. Volgens de wet zijn er wel enkele duidelijke verschillen.

 

Snorfiets

 • De maximale snelheid bedraagt 25 km/u
 • Een helm dragen is niet verplicht, het mag uiteraard wel
 • Je rijdt waar mogelijk op het fietspad

 

Bromfiets

 • De maximale snelheid bedraagt 45 km/u
 • Een helm dragen is altijd verplicht
 • Je rijdt binnen de bebouwde kom op de openbare weg
 • Buiten de bebouwde kom rijd je op het fietspad

 

Als snelheid belangrijk is, en de wegen in jouw omgeving zijn veilig, kun je kiezen voor een bromfiets. Wanneer je liever op het fietspad rijdt, en je vindt een helm niet zo fijn om te dragen kun je misschien beter kiezen voor een snorfiets. Technisch zijn de meeste merken en modellen verder identiek. Je kunt niet na aanschaf de brommer veranderen voor de wet, opvoeren kan wel maar mag niet.

 

Online een brommer aanschaffen is goedkoper

Als je direct een brommer wilt kopen zul je online betere prijzen vinden dan bij de scooterwinkel in Almere. Online vind je de grootste keuze, de nieuwste modellen en de laagste prijzen. Toch is de service online net zo goed of zelfs beter, de brommer wordt ook bij jou thuis bezorgd.

 

Kijk zelf op fastfuriousscooters.nl voor het complete aanbod en prijzen, neem indien je meer informatie wilt even contact op met de helpdesk.

 

Je kunt ook een brommer leasen

Een budget brommer koop je al voor minder dan duizend euro, een merkscooter als een Vespa of Peugeot is duurder. Wanneer je serieus kilometers wilt maken, maar niet zoveel geld wilt uitgeven kun je ook een scooter leasen. Hierbij spreken we van een “financial lease”, ofwel een scooter op afbetaling kopen. Je betaalt elke maand een vast bedrag, voor een periode die je zelf kunt bepalen. Zo “voel” je niet dat je een duurdere brommer koopt, na afbetaling is de brommer helemaal van jou!

 

Voordelen van een scooter leasen:

 • Je kunt de scooter betalen in termijnen
 • Je bepaalt zelf de looptijd en het maandbedrag
 • Het is mogelijk om zowel luxe als budget brommers te leasen
 • Jij bent eigenaar van de brommer
 • Je hoeft niet direct een groot geldbedrag uit te geven

 

Let bij een scooter leasen uiteraard op de kleine lettertjes, via fastfuriousscooters.nl kun je direct controleren of jij in aanmerking komt voor een scooter leasen in Almere.

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-kopen-almere/