Goedkope tegels in een outlet winkel kopen

Voor goedkope tegels moet je naar een outlet winkel gaan waar de prijzen veel lager liggen dan bij een bouwmarkt. In een outlet betaal je vaak voor de helft minder dan je in de winkel zou betalen.

Hoe kan het zo goedkoop zijn?

Een vraag die veel consumenten hebben is hoe het kan dat een outlet winkel goedkope tegels verkoopt. Dit heeft te maken met het inkopen van de outlet winkel. De outlet winkel is vaak van een tegel fabrikant of heeft een samenwerking met de fabrikant. Ze kopen de tegels dus rechtstreeks in bij de fabrikant waardoor ze goedkoper uit zijn. Ze besparen zo veel geld en zo kunnen ze goedkope tegels aanbieden.

Beperkt voorraad

Iedere collectie van goedkope tegels heeft wel een beperkt voorraad. Dit komt doordat de fabrikant eerst de tegels aan zijn afnemers verkoopt en wat er over blijft gaat naar de outlet. Vroeger werd het overschot vernietigd en nu worden ze alsnog verkocht als goedkope tegels. Zo maakt de fabrikant nog extra winst en kunnen consumenten goedkope tegels kopen. Ze moeten hiervoor wel op tijd bij zijn en dit lukt niet altijd.

Wil je weten waar je nu goedkope tegels kunt kopen? Bezoek dan de onderstaande websites.

fliesenxl.com/nl/

megadumpnunspeet.nl/

marktplaats.nl/