Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

Jaarrekening van Word converteren naar sbr?

De meeste bedrijven moeten verplicht een jaarrekening in sbr inleveren tegenwoordig. Dit komt doordat overheidsinstanties geen papieren rapporten meer willen verwerken. Dit kost te veel geld en tijd. Ze willen dat alle rapporten over het internet worden verstuurd en sbr is de manier waarop dit veilig kan.

Nu moeten bedrijven dus sbr gaan gebruiken om de jaarrekening over het internet in te leveren. Voor sommige bedrijven is dit een probleem omdat ze voor een grote deel met Word werken om rapporten te maken. Het is dan voor hun vaak te duur om het anders te doen en daarom maken ze gebruik van jaarrekening Word sbr als alternatief.

Door gebruik te maken van jaarrekening Word sbr kunnen ze nog steeds de rapporten in Word blijven maken. Met jaarrekening Word sbr is het namelijk mogelijk om de bestanden die in word zijn te converteren naar sbr. Hiervoor is de jaarrekening Word sbr software ontwikkeld.

Het werkt in twee richtingen waardoor het bedrijven veel tijd bespaart. Ze kunnen zowel sbr bestanden omzetten naar Word als Word bestanden omzetten naar sbr. Op deze manier kunnen ze werken op de manier dat ze gewend zijn en hiervoor hoeven ze alleen maar de jaarrekening Word sbr software te kopen.