Vereniging berk
Image default
Auto's en Motoren

Sluit de beste deal voor je volgende bedrijfsauto

Ben je binnenkort toe aan een nieuwe bedrijfsauto? Dan is het nu tijd om op zoek te gaan naar de beste deal. Er kan namelijk een flink prijsverschil zitten in de leaseprijs voor bij voorbeeld Ford Transit Connect lease. En het zou natuurlijk enorm zonde zijn als je veel te veel betaalt. Zeker omdat een leasecontract lang loopt. Zo kan het financiële voordeel flink oplopen als je wel een goede deal weet te sluiten. Het is allereerst belangrijk te bepalen voor welke periode je wilt gaan leasen. Daar is de prijs namelijk sterk van afhankelijk.

Bepaal wat voor jou nodig is en sluit een goede deal bij zakelijk auto leasen
Het is allereerst belangrijk om te weten wat je nodig hebt. Niet alleen als het gaat om het merk en type auto. Maar bekijk ook hoeveel kilometers per jaar je wilt gaan rijden en hoe lang je de auto wilt leasen. Het is belangrijk het aantal kilometers goed in te schatten. Als je veel te veel kilometers berekent dan betaal je een te hoge leaseprijs. Is het aantal kilometers te laag dan moet je aan het einde van het jaar bijbetalen. Soms is het mogelijk om het aantal te rijden kilometers tussentijds bij te stellen in overleg met de leasemaatschappij. Hierover moet je dan wel tijdig overleg plegen.

Kies voor zorgeloos rijgemak met je bedrijfswagen
Kiezen voor operational lease betekent dat je kiest voor zorgeloos rijgemak. Je hoeft je niet druk te maken over extra kosten voor onderhoud en reparaties want die worden door de leasemaatschappij gedragen. Als je een aanrijding krijgt zijn de kosten gedekt door de allrisk verzekering. Ook hierover hoef je je dus geen zorgen te maken. Je draagt alleen zelf de kosten voor de brandstof, maar ook hiervoor kun je natuurlijk gaan voor de beste deal, bij voorbeeld met een voordelige tankpas.

https://www.autoleasecentrale.nl/