Vereniging berk
Image default
Eten en drinken

Nieuwe kleding kopen is niet altijd leuk

De zomer staat voor de deur; hét moment voor veel vrouwen om een nieuwe garderobe aan te schaffen. Er is niet echt een slechte reden of excuus om nieuwe kleding te kopen toch? Nieuwe baan? Trakteer jezelf op die mooie tas. Jarig? Dan doe je jezelf toch dat mooie truitje cadeau? Overgewicht? Dan…. tsja. Wat dan? Dan is nieuwe kleding kopen ineens een stuk minder leuk. Althans. Het blijft leuk! Maar de maatjes steeds groter zien worden is nu niet bepaald mijn ambitie.

Helaas steven ik wel die kant op. Een paar van mijn lievelings broeken gaan niet meer dicht. Sommige shirtjes snijden bij de armen. Dit moet anders! Het kost me handen met geld als ik alles straks nieuw moet komen.

Getipt over Juvo

De eerste stap die ik heb gezet? Ik heb mijn hele omgeving ingelicht over mijn afvalpoging. Ze kunnen maar beter goed op de hoogte zijn toch? Ook voor mij fijn, want wie weet hebben zij nog goede tips! EIgenlijk kwam de eerste bruikbare tip al direct binnen. Mijn buurvrouw sport met een personal trainer bij een goede sportschool niet ver van mij vandaan. Ik heb me direct ingeschreven en werk mezelf nu al zo’n twee weken in het zweet. Heerlijk! Alleen met enkel sporten ga ik er niet komen.

Ook mijn eetpatroon moet anders. Ik heb het altijd al lastig gevonden om uren in de keuken te staan, recepten te volgen en de ingrediëntenlijsten van alle producten in de supermarkt na te lezen. Daar heb ik geen tijd én geen geduld voor. Ik wil best gezond eten, als het maar lekker en snel te consumeren is. Ook dit deelde ik met mijn omgeving wat zorgde voor de tweede tip: Juvo!

Juvo als supergezonde maaltijdvervanger!

Juvo is een maaltijdvervanger die voor 98% onbewerkt is en daardoor nog beschikt over al haar gezonde stoffen. In het begin was ik wat sceptisch. Een maaltijdvervanger, daar zit doorgaans toch heel veel suiker en andere troep in? Na het lezen van maar liefst 35 positieve reviews op GezondMooiSlank.nl was ik om! Juvo klinkt te gek! Zo is deze RAW Food gemaakt van onder andere biologische granen, groenten, fruit, bessen, verschillende soorten rijst, mineralen, vezels en superfoods als paddenstoelen, algen en wieren. Dat klinkt gezond nietwaar?!

Doordat GezondMooiSlank een klanttevredenheidsscore van een 9,7 heeft, heb ik besloten hier mijn Juvo te bestellen. Hij komt elk moment binnen, ik ben zo enthousiast! Ik dien Juvo minsten 1 á 2 weken te gebruiken om effecten te gaan merken. Ik moet me niet alleen fitter en energieker gaan voelen, maar ook mijn spijsvertering moet een flinke boost gaan krijgen! Ik laat me verrassen. Blijf jij mijn afvalpoging met Juvo volgen?

https://www.gezondmooislank.nl/