Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Invivo Kids – uw kinderpsycholoog

Invivo Kids is gevestigd in de regio van Amsterdam en Amstelveen. Wij zijn een diagnostiek- en behandelcentrum voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met leer-, gedrags-, en sociaal-emotionele problemen. De missie van Invivo is dat alle kinderen en jongeren worden gezien en gewaardeerd om wie ze zijn. Wij willen dat zij zichzelf waarderen, dat hun ouders hen waarderen en dat zij ook door hun sociale omgeving gewaardeerd worden. Onze behandelingen zijn dan ook gericht op het leren omgaan met het probleem. En niet op het bestrijden van het probleem. Dus bent u op zoek naar een kinderpsycholoog in Amsterdam? Dan bent u bij Invivo aan het juiste adres!

Over Invivo

Het team van Invivo bestaat uit ervaren kinder- en jeugdpsychiaters, kinder- en jeugd psychologen en orthopedagogen. Dit noemen wij ook wel ons ‘alles-onder-één-dak-principe’. Wij vinden het belangrijk dat u niet naar verscheidende instanties moet voor de juiste begeleiding. Hiermee bieden wij u de laagdrempeligheid van een praktijk met de kwaliteit van een instelling. De lijntjes zijn korter en dat maakt onze dienstverlening weer efficiënter. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor ‘ouder begeleiding’. Want in sommige gevallen kan een aantal gesprekken met de ouders van het kind, de problemen van het kind al oplossen. Dat is waarom ouderbegeleiding altijd onderdeel uitmaakt van onze behandeling. Naast ons ‘alles-onder-één-dak-principe hebben wij nog vier peilers:

  1. Laagdrempelig: Wij vinden dat je geen nummertje moet zijn als je zorg nodig hebt.
  2. Een brede kijk: Dit betekent dat wij niet naar één leefwereld van uw kind kijken, maar naar alle leefwerelden.c
  3. Niet praten maar doen: Alleen dan kunnen patronen doorbroken worden en dingen veranderen.
  4. Leren omgaan mét: Wij poetsen de problemen niet weg. We geven daarentegen handvatten om te leren omgaan met de problemen.

Lijkt u deze kinderpsycholoog in Amsterdam wel wat? Dan kunt u bij ons terecht voor een intakegesprek. Dit gesprek wordt vervolgd met een diagnostisch onderzoek. Dit doen wij om de oorzaken van het probleem te kunnen achterhalen en/of uit te sluiten. Vervolgens stellen we een behandelplan op voor u en uw kind. Voor kinderpsychologie in Amsterdam moet u dus bij Invivo Kids zijn.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek of het behandeltraject? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 020 – 767 0069. U kunt ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij Invivo kids. Invivo kids: uw kinderpsychiater in Amsterdam.

Bezoekadressen
Invivo Kids Amstelveen
Populierenlaan 595
1185 SX Amstelveen
020 – 76 700 69

Invivo Kids Amstelveen (oude dorp)
Veenplaats 19
1182 JW Amstelveen
020 – 76 700 69

Invivo Kids Bussum
Brinklaan 21
1404 EP Bussum
035 – 82 00 986

https://www.invivokids.nl/