Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Psychiatrie nabij Amstelveen

Beheersen angst- of spanningsklachten jouw leven? Heb je het gevoel dat bepaalde angsten, onzekerheden, spanningen of andere psychische problemen jou belemmeren in je leven? Ben je daarom op zoek naar een kliniek die in psychiatrie te Amstelveen of omgeving gespecialiseerd is? Dan ben je bij Invivo Clinics op de goede plek beland. Als kliniek te Amstelveen bieden wij professionele behandelingen aan voor mensen met verschillende soorten angst- of spanningsklachten die hulp nodig hebben om zich over deze problemen heen te zetten. Hoe langer je met dergelijke klachten rondloopt, hoe meer baat je waarschijnlijk bij een behandeling zult hebben. Zo kun je voorkomen dat de klachten zich verder in je gaan wortelen. Invivo Clinics leert jou met je psychische problemen om te gaan, zodat deze geen obstakels meer voor je hoeven te zijn. Omdat onze kliniek geen grote instelling is kunnen we laagdrempelig te werk gaan en je veel persoonlijke aandacht geven.

Zoek jij een in psychiatrie te Amstelveen gespecialiseerde kliniek? Neem dan contact op met Invivo Clinics door te bellen naar 020 76 70 378 en informeer gerust verder!

Verschillende behandelmethodes voor psychiatrie nabij Amstelveen

De werkwijze van onze kliniek luidt als volgt. Allereerst dien je je aan te melden. Dat kan door contact met ons op te nemen. Hierop plannen we een intakeprocedure in, die bestaat uit het invullen van een vragenlijst en enkele gesprekken. Met die informatie kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen. Als in psychiatrie nabij Amstelveen gespecialiseerde kliniek kunnen we onder meer de volgende methodes inzetten:

 • Freedom of movement
 • Mindfulness
 • Compassietraining
 • Cognitieve gedragstherapie
 • Psychodynamische psychotherapie
 • EMDR
 • Medicamenteuze behandeling
 • Schematherapie
 • Systeemtherapie
 • E-Health
 • Running Therapie

Natuurlijk willen we jou kwalitatieve zorg bieden die daadwerkelijk effectief is. Daar hoort het voorkomen van terugval ook bij. Daarom wordt tegen het einde van de behandeling ook een plan gemaakt voor de preventie van deze terugval.

Over Invivo Clinics

In 2009 heeft Saskia Dijksma (gz-psycholoog) samen met Emil Prager Invivo Clinics opgericht. De kliniek is gevestigd in Amstelveen en biedt multidisciplinaire behandelingen aan voor personen die kampen met angst- of spanningsklachten. Daarbij kan onder andere gedacht worden aan gespannenheid, depressiviteit, burn-outs, paniekaanvallen, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, dwangmatigheid of PTSS. Bij onze kliniek wordt psychiatrie nabij Amstelveen gecombineerd met psychologie en pedagogiek, om zo complete en systematische behandelingen aan te bieden.

Bel gelijk om je aan te melden!

Als kliniek gespecialiseerd in psychiatrie nabij Amstelveen helpen we je graag verder met het omgaan met angst- of spanningsklachten. Bel meteen naar 020 76 70 378 om je aan te melden of informeer geheel vrijblijvend verder. Wij zijn ook bereikbaar via het online contactformulier.

 

 

Invivo Clinics

Populierenlaan 595

 

1185 SX, Amstelveen

Tel. 020 767 0378

Fax. 020 261 5291

info@invivoclinics.nl

https://invivoclinics.nl