Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Bestel online een labjas

Ben je werkzaam in een laboratorium of in een andere steriele omgeving? Dan is een labjas onmisbaar. Deze koop je voordelig bij WomenWorks. Dit is de plek om werkkleding voor zowel vrouwen als mannen te kopen. Bekijk het volledige aanbod aan labjassen en bestel eenvoudig de labjas die aan al jouw eisen voldoet. Of je nu voor een standaard witte of voor een gekleurde labjas gaat, ze zijn allen van hoogwaardige kwaliteit. Plaats de gewenste artikelen in de winkelwagen en betaal veilig af via bijvoorbeeld iDEAL. Zodra de bestelling in goede orde is ontvangen, kun je rekenen op een snelle levering. Zo kun jij snel gebruikmaken van jouw nieuwe labjas. Vaak al binnen een werkdag.

Veilig aan het werk met een labjas

Of je nu in de bouw, chemie, industrie of zorg werkzaam bent. Veiligheid staat voorop. Daarom is het belangrijk om de juiste werkkleding aan te schaffen. Je wilt toch niet dat je gewond raakt of dat jouw eigen kleding beschadigd raken omdat je geen goede labjas draagt. Een ander aspect wat zeker niet vergeten mag worden is de uitstraling van de werkkleding. Natuurlijk wil je ook op het werk er modieus uitzien. Die combinatie tussen veiligheid en modieus vind je bij WomanWorks. Of je nu als particulier op zoek bent naar een labjas of dat je een groot aantal aan labjassen wilt bestellen voor jouw laboratorium. Je bent van harte welkom bij de specialist.

Jouw labjas gratis verzonden bij een bestelling boven de €50,-

Heb je meer artikelen nodig dan enkel een labjas? Houd dan in gedachten dat je geen verzendkosten betaalt wanneer je een bestelling boven de €50,- plaatst. Wil je de labjas eerst in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk in de showroom. Deze vind je in Heesch welke van maandag tot en met vrijdag geopend is. Vergeet ook niet om accessoires zoals schoenen, een helm of handschoenen te bestellen. Zo kun jij veilig te werk gaan.