Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Fitnessmaaltijden online bestellen

Iedere zondag middag is het weer zover: tijd voor mijn wekelijks meal prep. Een paar uur lang sta ik van alles en nog wat te koken, bakken, stomen, roosteren, noem het maar op. Kipfilet, zalm, tonijn, rijst, zoete aardappel, diverse soorten groentes en fruit. Ik verpak de maaltijden netjes in tupperware bakjes om deze vervolgens in te vriezen. De reden dat ik dit doe? Als bodybuilder is het erg belangrijk dat ik op mijn voeding let. Door van te voren mijn maaltijden te bereiden hoef ik deze alleen maar te ontdooien en kan ik me de rest van de week op mijn werk en sport focussen.

Fitnessmaaltijden online bestellen bij Fuel Your Body

Zo’n groot, gespierd lichaam is hard werken. Je moet veel opgeven, gedisciplineerd zijn en ook kunnen doorzetten op momenten dat je er geen zin in hebt. Die motivatie is voor mij het probleem niet. Wel ben ik gesteld op mijn vrije tijd. Als ik ook veel vrije tijd op een zondag moet inleveren voor de bereiding van fitnessmaaltijden is mij dat soms net iets teveel. Toen ik met een vriend uit de sportschool hierover aan het praten was wees hij me op de website van Fuel Your Body. Ik moest daar maar eens op gaan kijken, zei hij.

Geen meal prep meer!

Al snel zag ik dat het bedrijf Fuel Your Body de perfecte oplossing voor mij was. Ik kan er namelijk allerlei soorten fitnessmaaltijden samenstellen en bestellen. Met ruime keuze uit verschillende producten, waaronder diverse soorten groenten, vlees, vis en koolhydraatbronnen, zijn de mogelijkheden hier voor mij eindeloos. Het zijn vergelijkbare maaltijden als ik zelf altijd thuis maak. Alleen worden ze deze keer voor mij bereid! Ik hoef ze alleen maar online samen te stellen, te bestellen en ik krijg ze bevroren thuis gestuurd.

Tijd om te bestellen

Maar eens proberen dus. Het klinkt in ieder geval veelbelovend. De smaak schijnt ook meer dan in orde te zijn, dus ik ga van de week eens mijn bestelling plaatsen. Hopelijk kan ik zo meer genieten van mijn vrije tijd!

https://www.fuelyourbody.nl/fitness-maaltijden-bestellen