Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Krijg uw gehoor weer terug met Phonak hoorapparaten

Wanneer u niet meer zo goed hoort als vroeger is dat heel vervelend. U kunt mensen niet meer zo goed verstaan in een druk restaurant, op een feestje of in een drukke winkelstraat. Dit is niet alleen vervelend, maar kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Bijvoorbeeld als u een fietser of automobilist niet hoort aankomen en even snel wilt oversteken. Voorkom vervelende en gevaarlijke situaties in de toekomst en laat een gratis hoortest doen bij P.C. van Gent Hoortoestellen. Op basis van dit nauwkeurige onderzoek kunnen de specialisten u de juist Phonak hoorapparaten of hoortoestellen van een ander hoogwaardig merk aanmeten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat u beter hoort, maar ook dat de hoorapparaten prettig zitten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u de hoorapparaten maar af en toe draagt omdat u ze niet lekker vindt zitten.

 

De juiste hoorapparaten voor verschillende klachten

De redenen waarom u hoorapparaten nodig heeft, kunnen zeer verschillend zijn. Natuurlijk heeft u hoortoestellen nodig omdat u niet goed hoort, maar toch kunt u verschillende andere klachten hebben. Verstaat u bijvoorbeeld niet wat er gezegd wordt als er mensen praten, heeft u last van oorsuizen of hoort u niet goed bij veel omgevingsgeluid? In al deze situaties heeft P.C. van Gent Hoortoestellen de juiste Phonak hoorapparaten of hoortoestellen van andere hoogwaardige merken. Zo hoort u snel weer een stuk beter.

Profiteer van onafhankelijk persoonlijk advies

Als onafhankelijke audicien, die niet is aangesloten bij een keten, geeft P.C. van Gent Hoortoestellen onafhankelijk advies. Het enige dat telt is dat u weer zo goed mogelijk hoort. Daarom verdiepen de specialisten van deze audicien zich in uw situatie en luisteren ze goed naar uw klachten. Zo komen ze altijd met een oplossing op maat en meten ze u Phonak hoorapparaten of hoortoestellen van een ander merk van hoge kwaliteit aan. Hierin worden uiteraard ook uw voorkeuren meegenomen, zodat ook het model en de kleur naar uw wens zijn.

https://hoortoestellen-vangent.nl